Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

on vierähtänyt aikaa

MrBungle kirjoitti noin 19 vuotta sitten (3 kommenttia)
Siintä on totisesti kulunut aikaa kun viimeeksi olen kirjoittanut tähän blogiin, tai ylipäätänsä mihinkään blogiin. En pahemmin ole käynnyt koko Palasokrun sivuilla, en tiedä miksi. Minua ei vain ole huvittanut. En ole pahemmin käyttänyt koko tietokonetta, mitä nyt imenyt musaa ja sen sellaista. Eksyin vain jostakin kumman syystä RockStarban sivuille, sitä kautta tänne. En muistanut edes omaa kirjautumis salasanaani. Aikani selailtuani sitten noita kirjoituksia yms.. otin selvää mikä minun salasanani olikaan ja nyt sitten kirjottelen tähän blogiin. En edes muistanut että minulla tälläinen on. No jos vaikka sitten jäänkin koukkuun taas tähän sokrumaailmaan, tiedä häntä.

Viimeeksi olen korjoittanut näköjään 12.5.2003. Onkohan minulle käynnyt mitään ihmeellistä tässä välillä, eipä juuri. Mitä nyt 4 kertaa muuttanut, mennyt kihloihin ja naimisiinkin. Autoa vaihtanut pari kertaa ja... siinäkö ne tärkeimmät. No kiteytettynä kyllä. Eli jos nyt alottaisi ihan taas puhtaalta pöydältä, kunnes taas kyllästyn kirjoittamaan yhtään mitään.

Tällä hetkellä olen flunssassa, se oli ehkä yksi syys miksi törmäsin näillekin sivuille. Ei sitä ole pahemmin aikaa lorvailla tietokoneella enää. Tuo vaimoni hoitaakin sen tässä taloudessa, se tässä koneella on enemmin kuin minä. Nyt alkaa päätä särkemään sen verran että lopettelen tältä erää. Jos vaikka sitten palaisi asiaan nopeammin kuin parissa vuodessa.

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tervetuloa takasin :D

  MrBungle kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  kiitoksia

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En mä tässä koneella nyt niin hirveesti ole..