Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Why does it always rain on me?

feeniks kirjoitti noin 19 vuotta sitten (0 kommenttia)
Helvetti, että on kumma olo. Ihan jo senkin takia, että keskellä viikkoa oleva vapaapäivä yleensä sekoittaa normaalin päivärytmin enkä nytkään taaskaan tiedä, mitä päivää oikein elän. Viikonloppu kai tässä yrittää käynnistellä itseään, mutta eipä juuri ilahduta. Tänään tlitä, huomenna töitä, ja naamaa mutristaa pakollinen selvä viikonloppu. Viime viikko meni ikään kuin reisille tuon juomisen suhten, repeili useampana päivänä. Tässä voinkin paljastaa ensimmäisen faktan itsestäni: juon paljon ja juon usein. Itseasiassa molempien paljon-sanan eteen voi liittää huolestuttavan-etuliitteen. Tykkään vaan ihan rutosti vetää perseet olalle kerran viikossa. Viime viikolla se tapahtui sen verran useasti, että nyt on pieni päänsisäinen ja finanssipuolen pakko tasoittaa tilanne selväpäisyydellä.

Aijai, kylläpä moinen rehellisyys tekee poikaa. Mahdollisilla lukijoilla on koossaan jo yks melko määräävä fakta minusta, voitte jatkaa mielikuvanne rakentamista.

On muuten taas harvinaisen huono olo. En ymmärrä, mistä tää voi taas johtua, alkaa jo hieman tympiä. Kestä syödä mitään, mutta kummasti se hillitön nälkä iskee sitten töissä. Voin jo kuvitella sitä posliinikuninkaalle kumartamista, kun sitten joskus mahdollisesti on sopiva hetki lisääntyä. Nythän on ihan väärä hetki, joten jääkäämme kerrankin odottamaan kuukautisia ilolla ja silmät tuikkien. Siis minun. Että tiedätte nyt sitten sukupuolenkin.

+/- saldo : 0 |