Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

o/

feeniks kirjoitti noin 19 vuotta sitten (1 kommenttia)
EsaJii, minä kiitän ja kumarran avustamisesta nettiyleisön perimmäisten halujen selvittämisessä. Tässä on siis tongittava elämäänsä ja tarjottava kansalle leipää ja sirkushuveja, joko realityviihdettä tai hauskaa viihdettä. Tänään on tarjolla... helvetin hyvää fiilistä ja voittajaoloa.

Muuan fakta tulee taas tässä: tapanani on jättää asiat kesken, jättää selvittämättä. Hyvin naiivisti kerta kerran jälkeen päädyn ajattelemaan, että ongelmat katoavat ja lakkaavat olemasta, kun vain tylysti jätän ne huomioimatta. Tämä sitten johtaa siihen, että ongelmat kasaantuu ja kun on vittumaista mulla, niin on vittumaista sulla. Vaan nyt, herätkää tietämätön kansa, nyt on tapahtunut muutos ja perkeleen iso askel eteenpäin! Kerrankin, siis kerrankin tartuin härkää sarvista ja vein erään asian päätökseen. Selvitin leijumaan jääneen ihmissuhteen tyngän. No juu, tein sen ehkä hirveässä humalassa, mutta tein silti. Moni ei ymmärrä ja harva edes arvaa, mutta tuosta hyvästä on oikeasti helkkarin hyvä mieli. Päätös ei ehkä ollut myönteinen tai positiivinen, mutta se on sivuseikka - kypsästi ja aikuismaisesti saatoin asian päätökseen. Ehkä tästä motivoituneena alan muulloinkin selvittää asiat enkä jätä niitä vain leijumaan. Tokihan tätäkin selvittämistä edelsi vuoden soutaminen ja huopaaminen, mutta jälleen, sivuseikka. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kysymys kuuluukin... notta onko hyvä vai huono asia, että asioiden selvittäminen ei silti vienyt pois sitä järisyttävän suurta halua, jota kyseistä ihmistä kohtaan tunnen. Ikään kuin... panettaisi.


+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No, toivottavasti suhteen kaikki osapuolet ovat sitten paremmassa tilanteessa.