Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

:>

feeniks kirjoitti noin 19 vuotta sitten (0 kommenttia)
Jumalauta. Ansaitsisin mitalin järisyttävästä ahkeruudesta, joka vieläpä näin aikaisin otti aikansa ja paikkansa. Vaatekaapissa alkaa vaatteita olla enemmän hyllyillä ja hengareissa kuin lattialla, tuolilla voi istua, kirjoituspöydän voi jälleen nähdä, kylppärissä ei ole pyykkejä ja ennen kaikkea, lattian luutuaminen on edessä seuraavan kerran taas puolen vuoden päästä. Kaikki tämä eikä kello ole edes puolta kahtatoista! Kuulette oikein, ne ovat fanfaarit, jotka herkkänä heläjävät.

Rakastan tällaisia aamuja, jolloin saan herätä yksin, ilman kiirettä. Kukaan ei ole hoputtamassa tai sanomassa, mitä tehdä. Haen postin kyseenalaisessa asustuksessa, keitän kahvia, jonka juominen aiheuttaa pahan olon, huudatan Saosinia niin lujaa kuin pikkuveljen stereoista lähtee, istun koneella ja vain olen. Yleensä autuas yksinolo päättyy siihen, että huomaan jälleen yhden päivän kuluneen ilman minkäänlaista järjellistä tekemistä, suurin aktiviteetti on saattanut olla raahautuminen tupakalle ja ruoan heittäminen uuniin. Silti, ei sovi unohtaa että tuo oman laiskuuden kiroaminen on oleellinen osa näitä päiviä - kuka nyt veepeensä haluaisi käyttää tekemällä asioita, jotka jäävät töiden vuoksi tekemättä? No ei niin kukaan järkevä ihminen. Tosin tänään(kin) voisin lipsua periaatteistani ja käydä kääntymässä kupungilla. Ihan vain, jotta ihmiset edelleen tunnistavat kirpeästä syysilmassta punehtuneet poskipääni ja helkkarin hienot buutsini.

Vitutuskäyräni on saavuttanut hetkellisen pysähdyksen, vaihtanut suuntaa sinne, missä nauran ja tunnen lievää ylemmyyden tunnetta. Tuntuu hyvältä tietää, että joku haluaa. Tai halusi, kummin vain. Toki tietysti asiaa saa jokseenkin mustan ja negatiivisen sävyn, kun tunnustan omankin haluni ja sen, että erinäisistä syistä nuo kaksi halua eivät vain tule kohtaamaan. Huomaattehan, jätin pois sanan koskaan. Täytyyhän tässä jättää pystyyn pieni lippu optimismille ja toiveikkuudellekin. Polttomerkatkaa ja lynkatkaa, mutta tilaisuus voisi ilman suurempia tunnontuskia tehdä varkaan - eihän kenenkään tarvitsisi koskaan tietää. Niin niin, niin nuo nykyajan nuoret ovat moraalittomia.

Höhö. Piste muille sokrupalan bloggaajille, ihanaa kun te olette yhtä aktiivisia kuin minä.


+/- saldo : 0 |