Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Addiktio

feeniks kirjoitti noin 18 vuotta sitten (3 kommenttia)
Kyllä, addiktio kirjoittaa. Taitaa olla jo laitonta lisätä kolmas merkintä yhdelle päivälle, ainakin kun ottaa huomioon tosiaan teidän muiden päivitystahdin. Taitaa enemmänkin tuo kirjoitus/kaksi viikkoa olla oikeaoppisempi tahti. Valitettavaa vain, että uusin addiktioni eli juuri tuo Stellan Piste löytyy vain koneelta ja koska koen tarpeelliseksi kuunnella sitä kerta kerran jälkeen, on sama tehdä tässä istuessa muutakin kuin vain fiilistellä. Siispä kirjoitan. Ajattelen, siis kirjoitan.

Äärimmäisen loistokkaat sanat tässä laulussa, kyllä. Tuskin yllättää, että osaan yhdistää lyriikan ja sanoman suoraan minun ja herra Seurustelijan juttuun ja menneisyyteen. Sopii kuin nyrkki silmään, vaikkei sovikaan. Helvetin hieno homma todellakin, että kuuntelen tässä parin päivän sisällä koko biisin puhki ja sitten voinkin aloittaa terveellisen unohtamisprojektin. Ensin märehdin, sitten märehdin vähän lisää, unohdan ja vain hetkittäin palaan murehtimaan. Siinä on mun tyyli jatkaa eteenpäin, tiedä sitten tuon tehokkuudesta. (Tiedänpäs. Siinä ole vittu mitään tehokasta.)

Hmph. Huomasin, että blogini viisauksien äärellä pystyy eksymään myös blogilistan kautta. Mainiota, varsinkin kun sitä kautta voi tavoittaa anonyymejä kommentoijia, jotka ilmaisevat itsensä lyhyesti ja ytimekkäästi. Ja ajatella, voi vielä saada arvosanan blogistaan! o/


+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, tota, voihan niihin edellisiinkun entryihin lisätä joku toinen saman päivän fiilis. Mutta saattaa joltain jäädä lukematta jos on jo kerran lukenut aikaisemman version.
  E.

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei täällä kuitenkaan mitään rajoituksia ole oman aktiivisuuden suhteen ja harvassa asiassa kannattaa sokruilijoista mallia ottaa, pikemminkin voi yrittää olla esikuvana heille.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, moni nettifoorumi jossa suomalaisia liikkuu on tosiaan kuollut vähäpuheisuuteen, joten siitä vaan, vaikka blogiiin joka 5 minuutin välein.