Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Lokakuinen paiva Alabamassa

Jaana2 kirjoitti noin 19 vuotta sitten (4 kommenttia)
Kohville, sanoi aiti, kun pyysin hanta tahan blogiin kirjoittamaan paivakirjaa. Aitia vain kikatutti sen verran hanta jannitti tama paivakirjan kirjoitus. Holynpolya.
Kommentteja ei kuulemma sallita. Kelta kommentteja, ihmettelen. Kahvi tuoksuu.

On ilmoja pidellyt. Aurinkotuolit on vedetty seinan eteen, johon porottaa koko paivan. Ystavani miehensa kanssa ovat jaksaneet paivaa paistattaa. Aitini vahemman, mutta kay valilla hieman yrittamassa.
Ovat naes etelassa lomalla. M&M lahtevat viikon paasta Joutsenoon takaisin ja aitini jaa tanne odottamaan sita, kun isa ja veli tulevat joulua kanssamme viettamaan ja vievat sitten aidin pois mennessaan. Siis M&M hanet tanne koijasivat tullessaan.

Ovat ihmetelleet autojen maaraa. Auto, Dodge Ram pick up oli tavallaan ostoslistalla. Mutta kun sen pitaa olla diesel malli ja vm 94-95, niin niita ei olekaan joka pojalla. Jaa M'n miesta hieman potuttamaan, kun oikeaa ei loydy. Mieli tekis. Halvempaa, ai ai, niin kovin paljon halvempaa kuin Suomessa.

Ostoksilla on juostu ja tuliaiset ostettu. Viela olis Chattanoogan ja Nashvillen matka edessapain tana viikonloppuna. Chattanoogassa on uusi akvarium, jonka haluan tarkastaa:) Naasvillessa nakemista enemmankin ja latkamatsi!!! GOOO Predators!! Vastassa talla kertaa San Jose Sharks. Eikohan siella tule pari tavernaa myos kierrettya.....



+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kommentit sallitaan, kun on loggautunut sisälle.

    Näshvillestä ei heti tule meieleen jääkiekko. Soiko pelin aikana kantri?

    Jaana2 kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei soi kantri pelin aikana. Siella oli Jaggered Edge niminen bandi tauon aikaan soittamassa. Kovasti muistutti laulaja musaltaan ja ulkonaoltaan, eleiltaan Mick Jaggeria. Whatever.

    Heti loysit minut, Esajii. Ten points. Ajattelin noista kommenteista, ettei kukaan kuitenkaan kommentoi. Siksi.

    Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    EsaJii sanoi seuraavaa:
    Kommentit sallitaan, kun on loggautunut sisälle.


    Tämä sen takia että anonyymien kommentointi alkoi olemaan pääosin häiriköintiä, siksi vaaditaan nykyään rekisteröityminen että saapi kommentoida. Muutaman idiootin takia siis näin.


    EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jaggered Edge on nk. Tribute bändi.

    linkki