Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ihmemaa Ots

feeniks kirjoitti noin 18 vuotta sitten (0 kommenttia)
Olipas taas niin perkeleen riemastuttava työpäivä, että hallelujaa. Asiakkaat oli jokaisesta asiasta valittavia perseitä, edelleenkiään hintojen puuttuminen ei ole minun vikani, koska olen vain saatana täällä töissä. Ja uskokaa nyt saatana pois, että ne 'höhöhö, se onkin sitten ilmainen!11' -läpät on kuultu tuhat ja sata kertaa, hymy irtoaa kovasti pinnistelemällä jos silloinkaan. Ja niin, saatan ehkä palvella juuri Sinua, mutta jos on vittumaista sulla, niin on vittumaista mulla. Jaksa jumalauta olla ylenpalttisen ystävällinen, jos asiakas on yksi perse. Että mietipä seuraavalla kerralla kaksi kertaa ennen kuin alat urputtaa jotain totaalisen turhaa.

Vaan luojan lykky, että töissä on kuitenkin kaksi äärimmäisen herkullista miestyöntekijää. Flirttailu työpaikalla on jotain kivointa. Sekin vartijakomistus saisi koska tahansa viedä minut takahuoneeseen ja tehdä täydellisen ruumiintarkastuksen, oi kyllä. Näiden levottomien ajatusten siivin onkin sitten hyvä lähteä työpaikan pikkujouluihin, en varmastikaan ole humalassa saatika flirttailuintoinen, en lainkaan.

Tämän viikonlopun aion muuten pysyä tiukkana, tänään eikä varsinkaan huomenna hirtä kiinni. Ehei, tämä tyttö pysyy tiukkana eikä nauti alkoholia. Ainakaan yhtä, kahta siideriä enempää. Kantikseen on silti lähdettävä istumaan, nollaamaan pää. Tupakkaa meneekin sitten tuplasti enemmän, mutta enpähän juo. En. Ellei joku juota. Joo.

Np. Panic! At the disco - Time to dance

+/- saldo : 0 |