Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Eihän tämä niin paha ollutkaan

feeniks kirjoitti noin 19 vuotta sitten (1 kommenttia)
Harvinaisen kivuton maanantai, työtkään eivät onnistuneet vituttamaan normaalilla maanantai-tavalla. Lievää matalapainetta toki luo edelleen tuo menkkojen puuttuminen, mutta se nyt ei ole mitenkään päiväliitännäinen. Elän edelleen vahvassa toivossa ja uskossa, ettei kerta kaikkiaan vain ole mahdollista, että tässä muhittaisiin keskellä lisääntymisprojektia. Lievä huolestuneisuus kasvaa silti vähitellen ja päätin ensi viikonloppuna hommata raskaustestin, ellei tosiaan ala jotain muutosta tulla. Tässä vaiheessa on vielä mahdollista syyttää epäsäännöllisyyttä, seuraavana sitten stressaamista. Sitten tiirataankin viivoja ja mietitään vaihtoehtoja. Tässä tapauksessa tuo vaihtoehtojen pohtiminen tarkoittaa tosin isälle (kuulettehan tekin nauruni, tuo hersyvän ja kovaäänisen?) kertomista tai kertomatta jättämistä. Aborttihan on ainoa vaihtoehto, siinä ei mitään pohtimista ole.

Ihan vähän onnistui myös ketuttamaan se, että armas kirjastoni on asettanut minut lainauskieltoon. Oletan sen johtuvan maksamattomista myöhästymismaksuista, sillä tapanani ei ole vandalisoida kirjoja mitenkään. Melko hanurista silti, ei kai joku kymmenen euroa nyt niin paljon ole. Hankkisivat jokaista kirjaa useamman kappaleen, niin ei tarvitsi itkeä heti perään, kun palauttaminen sattuukin viemään muutaman päivän liian kauan. Aivan kuin mulla nyt olis yhtäkkiä jostain revittävänä ylimääräistä, älkää nyt viitsikö. Finanssipuoli on taas siinä kunnossa, ettei uskalla käydä automaatilla edes katsomassa montako senttiä on vielä jäljellä. Onneks viikon päästä on tilipäivä. o/

Hmph. En vieläkään ole päässyt eroon pienestä vaivaantuneisuudesta liittyen minun ja Ihmissuhteen ikäeroon . Ongelmoin siitä, että Ihmissuhde ongelmoi siitä. Typerää ja turhaa; tuskin tilanne olisi koskaan mennyt näin pitkälle, jos herraa asia vaivaisi. Ja muutenkin, ei se ikäero konkreettisesti näy missään, vain sen olemassaolo on ongelma. Kumpikin on niin erilaisessa elämäntilanteessa. Kyllä niiden yhdistäminen nyt onnistuu, mutta kannattaako niitä yhdistää ollenkaan, jos myöhemmin on luvassa ongelmia? Eikö se ole melko... turhaa? Kyllä, olen kyyninen ja skeptinen pessimisti. Kaikin puolin ihana. Jessus sentään, johan herran vanhemmatkin nauraa silmänsä irti, kun ensivisiitille menen. Uaah. Miten sitä osaisikin asettaa ajatuksensa jotenkin toisin..

Np. Blink 182 - I miss you

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joskushan se ikäjuttu ihmisiä vaivaa. Mutta et edes sanonut kumpi on se ikärasitteinen. ;-)