Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

"Vasara ja nauloja...

Olli kirjoitti noin 17 vuotta sitten (0 kommenttia)
...lahonneita lautoja."

Jussin blogissa oli merkintä onnekkaasta remontti-reiskasta.

Yleensä remontointi kuitenkin keventää kukkaroa eikä niinkään mieltä. Nyt on asuttu muutama kuukausi omassa (lue:pankkini omistamassa) kodissa. Remontointi on ollut välillä tehokasta mutta pääasiassa surkean hidasta. Yleensä jos ei ole apuvoimia, esim. asianosaavia sukulaisia, mukana, niin aika nihkeesti hihat heiluu.

Jossain tapauksissa vertais- ja asiantuntijatuki on kannustanut eteenpäin. Emme olleet ihan tyytyväisiä keittiön seinien lasikuitutapetteihin, mutta rohkeus ei riittänyt alkaa repiä niitä. Vinkkiä saatiin rakentaja.fi:stä . Peitettiin ohuella tasoitteella ja maalattiin kunnon lammasvillatelalla pinta kivaksi.

Huomenna on tuparit! Vaikka kaikki ei ole vielä valmista, tuntuu, että kun kertaalleen laittaa paikat siistiksi vieraita varten, niin ehkä koko rojektikin alkaa tuntua voitolta. Kyllä ensikotia pitääkin juhlia.

Sitä voi jatkaa pikkumaalaamisia sitten taas keväällä. Ei tässä mitään stressiä kuuluisi ottaa tällaisista mutta kun tarpeeksi kauan katselee pensseleitä ruokapöydällä ja omia tavaroita laatikoissa odottamassa kaappiin pääsyä, niin kyllä kodinlaitossa jonkinlaisia välitilinpäätöksiäkin alkaa tarvita. Tuparit tekee siis tässäkin mielessä hyvää - näyttää väliaikaisesti "valmiilta".


+/- saldo : 0 |