Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Valoisaa

feeniks kirjoitti noin 19 vuotta sitten (2 kommenttia)
Blogilista http://www.blogilista.fi joku erikoisin, päivittää ainakin minun blogiani miten sattuu. Väliäkös hällä, ei ole niin justiinsa.

Huoneeni ikkunallista seinää koristaa iso musta ruksi; työpäivä meni käsittämättömän nopeasti ja kivasti. Ei edes kukaan vittupää eksynyt kassalleni; tosin saattoi helpottaa uusi tyylini, johon kuuluu myötäillä joka asiassa ja olla aina samaa mieltä, sanoi asiakas mitä tahansa. Musta on vaikka perkele punainen, jos minun kassalleni tulee. Näin siis tästä päivästä eteenpäin. On mukavaa aina välillä huomata, ettei se työ olekaan niin totaalista paskaa ja perseestä, vaan se voi olla jopa ihan mukavaa. Nyt varsinkin kun muutama persläpi on jäänyt pois ja tilalle on tullut omanikäisiä tyttöjä. Saa jutella aivan uudella tavalla, paljon rennommin. Ehkä tässä vielä pari kuukautta jaksaa, sittenhän loppuu sopimuskin.

Hyväntuulisuus on suorastaan sitä luokkaa, että voisin korottaa sitä lähtemällä ostamaan jotain mukavaa. On niin kiva höylätä sitä korttia ja sutaista epämääräistä suttua allekirjoitukseksi.

Tuitui.+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ..muutama persläpi on jäänyt pois ja tilalle on tullut omanikäisiä tyttöjä.


  Ikärasismia, sanoo 51-vuotias.

  Take care,
  E.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nuo blogilistan "haamupäivitykset" johtunevat todennäköisesti siitä että blogilista tulkitsee muutoksiksi myös tuossa vasemmassa sivupalkissa päivittyvän tiedon. Lisäsin koodiin kommentit niin että Blogilistalta löytyvään kohtaan "Seurattava alue" voi laittaa aloituskohtaan "blogi alkaa" ja lopetuskohdaksi "blogi loppuu". Ilman noita lainausmerkkejä siis.

  Kesällä tuo ominaisuus ei tosin blogilistalla toiminut, laitoin aiheesta pari viestiä ylläpidolle, mutta enpä ole sittemmin seurannut että ovatko asian korjaamiseksi tehneet mitään.