Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

ulkona

EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten (2 kommenttia)
Ei täällä sen kummempia. Ei ole otettu edes sen kummempia lääkkeitä eikä oksennettu minnekään. Pari päänsärkypilleriä.

(Eli sisältä ei ole mitään porttia löydetty, portti vie ulos.)

Ajettiin autolla 160km. Että saatiin patikoida metsässä 12km. Ei ole mun mielestä paras aika talsia tyhjässä metsässä, kevät on paras. Nyt oli yksi peura ja tikkoja kuului ja pari varista.

Mutta onhan tämä temppu saada lapset ulos. Eikä ilma ollut kehno. Pikkasen tuuli ja heikkoa sadetta, mutten kaivanut edes sadetakkeja esille. Kaupasta, Subway, ostetut voileivät eväänä.


Mukana pari, pojan lisäksi, New Mexicoon kahden viikon reissulle kesällä aikovaa. Ja isiä ja yksi sisko ja yksi äiti.

Poika meni metsästä tultua suoraan elokuviin, siellä on ne samat. Tapaavat teatterissa kolme poikaa ja kaks tyttöä. Itse olin sen ajan vielä omaa autoa hakemassa. Jättivät minut sinne Hondaan kun palasimme metsästä. Marssin reppu selässä ja vaelluskengät jalassa Hondan huoltoon.

Sunnuntaikin meni osin ulkona, löysin joelta nokikanoja ja erikoisemman uikun.


E.

+/- saldo : 0 |

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onko ylitulkintaa, jos näen ensimmäisessä kappaleessa viittauksen omaan blogiini? Jos näin on, niin syyttäisin sinua nyanssientajun puutteesta: Oksentaminen ja neuroleptien aiheuttama hienoinen kuolan valumien suupielestä ovat esteettisessä katsannossa aivan erillaisia ja eriarvoisia kirjallisen kuvaamisen kohteita. Vähän kuin vertaisi viemäriputken päätä Zen-puutarhan suihkulähteeseen. Koitas vähän Esa ryhdistäytyä.

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jaa, luulet vaan että joku näitä kovin tarkkaan lukee. Pistäs vaikka Pekka Strengiä soimaan ja ota pari pistävää pilleriä siitä.

    En oikein osaa, tosiaan, erotella nyansseja erinäistä ruumiin eritteistä. Samaa tavaraa tuntuu olevan kun katselee paikan päällä.

    Mutta jakahan vaan, Fear and Loathing in Turku tarinaasi.