Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Faija on tylsä

EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten (3 kommenttia)
Faija tuli hakemaan tytärtä sen kaverin luota. Olivat tulleet samalla koulubussilla ja nyt oli kello 17. Muu osa perheestä oli liikkeellä. Faija vei tyttären kauppakeskukseen, ja he söivät siellä ensin. Sitten shoppailtiin joulu ja synttärilahjoja tunnin. Ei se ollut kuin ajankulua. Pikku pussi jotain rihkamaa tuli. Katsottiin vielä kenkiä, lenkkareita tytölle, mutta väri ei kelevannut.

Tultiin kotiin. Tyttö avasi telkkarin. Isän kanssa ei viitsi mitään. No, joskus peltaan korttia. Mutta eihän se ainakaan Nintendoja pelaa. Onneksi tytölle soitti joku kaveri jonka kanssa sai puhua tunnin puhelimessa.

E.

+/- saldo : 0 |

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tyttojen kanssa pitaa isien viettaa aikaa, vaikka se tuntuisi turhalta ajatukselta eika valttamatta olisi paljoa yhteista tekemista. Mutta ne muistot jaavat tyton mieleen, kuinka isa sentaan edes yritti. Pikkuhetkista keraytyy muistot elaman polulla. Ei tarvitse olla mitaan isoja juttuja.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Perhe päätyi samaan kauppaan koko perheen voimin, ja hyvä oli ettei faija ostanut niitä kenkiä, sillä tytölle tarvittiinkin ralvikengät huonommille säille.

  Tyttöjen kanssa voi koota palapelin, ilmeni.

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Palapeli se vasta hyva puuha onkin, koko perheen kesken. Ostin keskiviikkona tuhannen palan pelin ja saimme sen eilen kokoon, 3 paivassa :) kolmen ihmisen kesken. Sitten sen purin ja laitoin takas laatikkoon. Laitan sen kiertoon. Vaikka pikkujoululahjaksi kaverille.

  Aion ostaa lisaa palapeleja.