Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

kesän jälkeen tuli talvi

Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten (4 kommenttia)
Ei syksyä ollenkaan. On tää kans. Muutama päivä sitten oli vielä kesä, sitten Kanadasta puhalsi tuuli yön verran ja talvi tuli tännekin. Hitto vie. Toppatakki, pipo ja lapaset on jo käytössä. Tosin tänään taas on kesäinen päivä....Kuinka paikalliset tietävät, mitä sitä laittaa päälle, kun minä en tunnu oppivan millään. On joko liian kuuma tai liian kylmä. Aamulla pakkasta ja päivällä jopa 20c. Auringossa kuuma & sortsikeli ja varjossa toppatakki tarpeen. Ihmeellistä.
Kissakaan ei vietä aikaa patiolla pahemmin. Koirat just ja just käyvät ns. vessassa, ja sitten pitää päästää jo sisään. Oottakaas vaan, kun vielä sataa lunta joku päivä.
Onneksi meillä on kunnon talvivaatteet. Täällä näkee kerrospukeutumista paljon. Ja muutenkin kovin värikästä, oudon ja hassunnäköisiä kyhäelmiä ihmiset löytäneet kaapeistaan. Jotkut kulkee vielä sortseissa, kun taas toisilla on jo untuvatakit päällä.

Hiiri on muuttanut meille. Emme huoli sitä asukkaaksi. Kissa ei ole tällä kertaa kiinnostunut hiirestä, kenties ei ole edes huomannut, vaikka muut huomasimme sen. Ihan söpöhän se on, mutta ei hitto, siitä on päästävä eroon. Nyt on tiskialtaan alla hiirenloukku. Ruokakaapissa se epeli oli eilen illalla, tummat silmät vain tuijotti minua..... Apua...HIIIIIIIIIRIIIIIIIIII.... Ootellaan.

Tänään on Von Braun Centerissä jonkunlaiset joulumyyjäiset, jonne menemme. Siellä on paikallisia käsityöläisiä esittelemässä ja myymässä töitään. Tuskin ostan mitään. Onhan se kiva, kun joulu lähestyy.

Peace.

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jouluna tosiaan tota rihkamaa on tarjolla. Pojan piti myydä seppeleitä ovelta ovelle, partion juttuja. Kai me muutama myytiin.

  Onneksi suuresta osasta rihkamaa pääsee sitten eroon.

  Tia kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tervehys Jaana! Älä nyt vaan putoa tuolilta, mutta ihan vahingossa satuin tänne Palasokeriin kun olit päivittänyt blogiasi. Sitten kun näin, että EsaJii oli kommentoinut niin uskaltaudun minäkin = on siis kysymys "oikeasta" Jaanasta, tarkoitan.

  Meilläkin on pari päivää jo pakastanut, mutta tänään sataa vettä. Kovasti on pimeää. Täytyy polttaa kynttilöitä kun se on niin tunnelmallista. :-) Terv. Tia

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tervehdys Tia,
  En putoa tuolilta, vaikka minut loysin. En edes vaivautunut nikkia keksimaan itselleni, koska eipa minulla mitaan salattavaa ole, enka paljasta omia salaisia ;) juttujani taalla muutenkaan.
  Esakin loysi minut heti.....
  Kiva, kun kavasit Tia.

  optimisti kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mukavastihan tuntuu asiatt olevan!?