Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Muutoksia

Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten (2 kommenttia)
Vuokra-asunto on hieman ahdistava ja tama on kaiken kukkuraksi kalustettu, muiden kaluilla. Ei ole omia tavaroita kuin muutama valokuva seka oma kahvikuppi, niin ja tietysti vaatteet. Onneksi tama osuus muutossa on pian ohi. Kuukauden paasta, in God's will (onkohan tuohon parempaa sanontaa...;) ) asumme omassa jalleen. Tuskin maltan odottaa, etta saan tavarani varastosta. Sehan on kuin joulu sitten. Lupaan arvostaa enemman sita, mita omistan. Lupaan olla onnellinen, etta on oma piha ja oma rauha. Ihanaa keittaa kahvit omalla keittimella, paahtaa leivat omalla paahtimella, jokainen oma sohvatyyny on rakas.

Kevat tekee tuloaan, vaikka hieman vaikeasti. Pari paivaa on pidellyt upeita lampoja 15c ..ensi viikolle luvassa lunta ja pakkasta. Mutta pidan taalla kevaasta enemman kuin missaan muualla; Suomen jalkeen.
Kevat on niin raikasta aikaa. Valoa tulvii ikkunoiden lapi, lammittaen mukavasti. Kaunis valo valloittaa mielen ja saa uusia ajatuksia aikaan. Krookuksest ja narsissit nostavat paitaan varovasti. Kaikki on uutta. Tuskin maltan odottaa..


+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onhan se kiva vaihdella maisemaa välillä. Suomikin kävisi, kun olisi vain kesät. Talvessa OK pari kuukautta keväällä.

    Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Taman kerran viela oli ihan kiva, mutta mita vanhemmaksi tulee, sita vahemman sita haluaa vaihtaa maisemaa enaa. Olen vaihtanut maisemia useasti vuosien varrella. Nyt VIHDOIN tuntuu silta, etta on pakko asettua. Tosin nama pari viimeista muuttoa olivat olosuhteiden pakosta, eivat vaihtelun vuoksi.