Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kitara

EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten (6 kommenttia)
Sitä on vain kerran 14, joten taivuin pojan pyyntöön hankkia kitara. Aloittelijoilla on kaksi kehnoa joista valita: Fender Squire ja Washburn. Meillä on nyt se Wasburn. Korotin paria kieltä pikkasen, etteivät surise liikaa. Kaulaa tarttisi aavistuksen verran säätää, en osaa arvata mihin suuntaan ruuvia vääntää. Tahdon kaulan taipuvan kieliin päin.

Kunnostin samalla oman folk kitaran, uudet kielet. Yksi väännin on mennyt kehnoksi 20 vuodessa. Sai sen viritetyksi, mutta kierteissä on huono kohta. Kannattaisiko uusia yksi väännin?

Folk kitaraa on pikkasen hankalampi harjoitella pehmosilla sormilla. Kun tulee känsät, taitaa folk kitarakin kelvata pojalle.

Vahvistin on se melkein kehnoin 15 W Fender. Mutta siinä on REVERB säätö, voimme soittaa aitoa surf musikkia.

+/- saldo : 0 |

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voitte soittaa pojan kanssa yhdessa... Sehan on mukava harrastus. Ma halusin opetella kitaran soittoa, mutta ei siita tullut mitaan, kun sormet ei yltaneet kunnolla. Oletettavasti tekniikkani oli vaara, mutta en ole vielakaan taysin unohtanut unelmaani alkaa rokkistaraksi

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Osta semmonen 3/4 kokoinen kitara. Mahtuu pieniin tiloihin jopa matkustaessa.

  Nyt meillä ei ole sitä Washburniä enää, palautin koko paketin. Sen kaulan kanssa oli liikaa säätöjä, ja oli lopulta vimpulakaula joka ei pysy vireessä. Joten menemme hankkimaan sen Squiren sitten. Hauska konsepti: Fender tekee oman halvan Fender kopion! Ja antaa eri nimen.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuli tämmonen pikkasen retro kitara pojalle
  LINKKI

  Hinta oli 150 dollaria plus johto, ei koteloita ym. mukana.

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Upea kitara pojalla. Varmaan tytot tykkaa.

  En ole ostamassa kitaraa ennenkuin opettelen soittamaan. Viela joku paiva se tapahtuu... Omaksi iloksi olisi niin kiva rampytella.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, älä osta Wal Mart kitaraa kuitenkaan, sormet ei oikein kestä. Kitarassa soittokannalta tarttee olla hyvä action, muu ei niin väliä. Kielet tarpeeksi matalalla. Jaa, vireessä sais pysyä tunnin.

  Oppia ei voi ennen kuin on kitara.

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voihan sita lainata kitaraa ystavalta... Itse asiassa paras ystavani osaa soittaa ja hanella on skitta.
  Aloitan 10 vuoden paasta. Lupaan.