Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Jääkaappi

harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten (2 kommenttia)
Kulutusjuhlat jatkuvat, hermo meni tuohon vanhaan (ei se edes oo kovin vanha) jääkaappiin, pitää käydessään aivan järkyttävää ääntä. Kauanhan minä tuota kestinkin mutta kun pitää kotona miettiä että pitääkö korvatulppia vai kuunteleeko kovalla volyymillä NRJ:tä ettei jääkaapin rutina häiritse, niin jossakin on vikaa.

Ja kun hermo sitten meikältä menee niin siirrytään saman tien toimintaan: eli painelin lähimpään kodinkoneliikkeeseen, tutkin puolitoista minuuttia heidän tarjontaansa, nykäisin myyjää hihasta, pyysin tingityn tarjouksen kotiinkuljetuksineen ja vanhan poisviemisineen, ja tein kaupat. Usein tällaisen rynnistyksen jälkeen tulee sellainen tunne, että voisi säästää rahaa jos vähän malttaisi vertailla hintoja jne., mutta toisaalta, en jaksa jahkailla tällaisten juttujen kanssa.+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tein samanlaiset kaupat ruohonleikkurista: joutuivat hävittämään vanhan...tosin vein sen itse sinne.

    Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin sita pitaa, tuumasta toimeen, eika miettia....ex tempore, on mun motto. Tosin, voi kayda kopelosti joskus, mutta mita siita. Niita ei jalkeenpain mietita. Se hyvan olon tunne, eli rush, kun saa jotain uutta, etenkin kallista, itselleen ostettua, on mahtava tunne.