Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Duunarisuihku

EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten (6 kommenttia)
Duunarisuihku

Eka viikko duunarihommia ohi, 60 tuntia tulee palkkakorttiin merkatuksi. Kun järjestelee perjantain työt hyvin, ehtii ottaa suihkun työaikana! Onneksi otin yhden puhtaan t-paidan reppuun. Reppu roikkuu locker-kaapissa. En muistanut ottaa varustekaapista suihkusandaaleja. No, ens kerralla. On tota roinaa varustekaappiini jo kerääntynyt: kenkiä, suojalaseja, kypärä.

Duunarisuihkussa oli jokapaikansaippuaa. En pessyt sillä tukkaa. Duunaripyyhkeet olivat vähän pieniä, piti ottaa kaksi. Kello kävi 17 44 ja odottelin loppuselvitystä. Pomot juttelevat yleisiä tiedotuksia ja sitten jutellaan työasemani yövuoron kaverille. Tällä kertaa suurin osa laitoksesta ei käy viikonloppua, voidaa siivota paikkoja ehkä. Muutama laite käy vapaaehtoisten voimin, kun niitä juttuja kannattaa ajaa pysähtymättä. Pysäyttäminen ja uuden ajon aloitus vie aikaa ja vaivaa niissä.

Ensi viikolla samat 60 tuntia, muttä yöllä. Sen jälkeen tulee joku kiertävä aikataulu joten vapaapäivät sattuvat yleensä viikolle, mutta onnella saa yhden vapaapäivän sopimaan viikonlopulle.

Onhan tää ollut jonkin verran valaisevaa oman alani tästä puolesta. En ole yleensä itse laitteiden hanoissa vain siinä vaan konsulttina itse duunarille. Ja voihan tän laittaa johonkin paperiin joskus töitä hakiessa, olen oppimassa ihan uuden ammatin 2 viikossa. En usko nopeusennätyksiä tekeväni. Harkitsen yleensä liikaa, niin että vältetään suurimmat virheet.


+/- saldo : 0 |

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oletko koskaan ennen joutunut tekemaan duunarin hommia? Ihan hyva nahda valilla, miten suuri osa kansasta pakertaa leipansa eteen:) , siten osaa arvostaa asioita eri tavalla. Omaa seka muiden.

  Good for you. Tsemppia loppusuoralle!

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Semmoista aika paskasta hommaa Floridassa ulkona kuumassa ja kumisaappaat jalassa tein 3kk kun olin noin 21. Toinen työkavereistani taisi olla lukutaidoton.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nukuin myöhään, mutta en saanut lounaaseen asti nukutuksi. Jossen ota tossa vielä nokosia joudun olemaan 20 tuntia hereillä nyt kello 18 lähtien.

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toivottavasti sait otettua tirsat ennen duuniin menoa. Jos et, koeta pysya hereilla. Pienia happihyppelyita valilla, kofeiini juomia ja kasvojen pesua kylmalla vedella. Kylla se siita sujuu, yks yo ja paiva.http://www.palasokeri.com/modules/Weblog/images/moods/tired.gif

  Jaana2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  P.S. en osaa editoida viesteja. Tuohon edellisen loppuun piti tulla haukotteleva naama.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä se siitä. Mutta saisin kyllä hommat valmiiksi 10 tunnissakin, jos sais lähteä kotiin. Mutta siinä on sitten semmoista tiukkaa komentoa ja tiimihenkeä, ettei se käy.