Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Täähän on jännää

EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten (5 kommenttia)
(olen lasten koneella, en ole laittanut ääkkosiä).

Myyn edelleen kiikaria. Joku tyyppi alueeltamme haravoi eBayta osoitteen perusteella ja tarjosi ohi eBayn ostaa sen kiikarin vahan halvemmalla. ei olisi vaivaa postittaa. Tapaisimme jossain neutraalilla alueella ja vaihdan kiikarin kateiseen. Mitaan jalkia ei jaa, veroja ei mkseta.

Hamstraakohan se tavaraa ja myy edelleen jossain tai eBayssa paremmalla hinnalla? Tuskin, kai se vaan tarttee kiikarin.

Kiikarin kantaminen terroripelkoisessa amerikassa on muuttunut, ja ihmiset tuijottavat kiikariheppuja ainakin jonain pervona. Pieni kiikari kadessa siedetaan.

+/- saldo : 0 |

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pitääkö käytetystä tavarasta maksaa veroja???

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, pitää, jos sen myy samaan osavaltioon. Muuhun myydessä ei. eBayssä myydään jonkun verran isoa tavaraa jotka ostaja hakee autolla.

    retrou kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    If you walk I'll tax your feet.

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt meni jännyys ihan liiaksi. Joku ehti hakkeroida eBayn tilini...lienee hakkereita täys koko eBay...ja pisti jotain roinaa myyntiin nimissäni, usien ne on v aan pornokuvia ilman tuotetta. eBaya poisti ne jo.

    Kun olen pari viikkoa myynyt roinaa, tarttee sitten "lay low" ja kun ei ole aktiviteettia, ei voi helposti hakkeroidakaan.

    Kiikari ja astronomia foorumilla on vaihtokauppafoorumi, jossa raha ei kulje niiden kautta, vain ilmoitukset. siinäkin oli joku hakkerisuoja, ei kelv annut esim gmail osoite.



    EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiikari meni sitten oikeelle tyypille eBayssä, ei tarvinnut tehdä hämäriä kauppoja. Tämähän on nettikaupan etu: ei tartte TAVATA ostajaa!