Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kitara rikki

EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten (2 kommenttia)
Vuoden se kesti. Poika osti, ja viimeks on vain tyttö on ottanut tunteja sillä. Kaulan neljä ruuvia ovat pahasti irti ja ruuvaamalla ruuvi pyörii paikallaan. Täytyy korjauttaa. Luulen että joku on istunut sen päälle kun se oli autossa kevyessä kotelossa.

Samalla korjautan 30 vuotta vanhan Teisco Del Reyn, siinä on se kolo mihin piuha lykätään mennyt pahaksi, pickup toimii edelleen jos pitää piuhaa kädellä pikkasen vinosti.

Mulla on perusteisco, se alempi yhdellä pick upilla tässä
http://www.teiscotwangers.com/Images/yourpics/jeffsenn2.jpg

+/- saldo : 0 |

    Sunkka kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Otas, Esa, itse ensin irti se Teiskon plugiliitin sieltä kitarasta ja katsot, onko se vastakappale vaan vähän vääntynyt. Tuo piuhanvääntäminen viittaa siihen, että näin olisi ajanmittaan käynyt. Itse liitin on yleensä hyvin yksinkertainen pätkä rautaa, missä on pieni kolo. Taivutat sitä varovaisesti, että kontakti paranee. Näin olen joutunut itsekin tekemään. Kannattaa kokeilla ensi itse, ennenkuin maksaa korjaajalle. Samalla kannattaa puhdistaa liittimestä se kohta, joka ottaa kiinni piuhan plugiin.

    EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiitoksia ohjeista. Otan sen irti juu. Tyttö on edistynyt sen verran että soittaa yhden Wheezerin biisin läpi aika hyvin.