Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mobiilia videostreamia

PeterBird kirjoitti noin 17 vuotta sitten (0 kommenttia)
Leffa odottaa Rockilta uk-tekstitystä ja alkuintrobiisin viimeistä miksausta, mikä voikin olla mielenkiintoinen ripotella paikoilleen tässä vaiheessa kun pitää kulkea koko ketju kaikkine välietappeineen alusta loppuun että tämä miksaus päätyy dvd:lle. No, siitä varmaan enempi kun on ajankohtaista.

Starba II:n ensi-illasta on tarkoitus lähettää rockstarba.net saitille suoraa lähetystä ja mobiilisti, eli 3G verkon yli. Käytännössä lähetyskalusto koostuu siten videokamerasta, josta saadaan usb-kaapelilla streamina kohtuullisen hyvälaatuista kuvaa läppärille, läppäri koodaa videostreamin flash-videoksi ja materiaali lähetetään läppäriin kytketyn kännykän kautta välityspalvelimelle, joka sitten videovirran palvelee asiakkaille webbisivulla. Saas nähdä miten hommassa käy, ens'alkuun jännitti että onkohan mestoilla edes 3G peittoa mobiiliverkoissa, GPRS yhteys ei testatusti oikein riitä videon lähettämiseen, mutta ainakin paikalla käännähdettyäni näyttäisi 3G peittoa löytyvän. Mitään älyttömiä ei tuonkaan systeemin läpi saada survottua, toisaalta toisessa päässä tulee vastaan välityspalvelimen kapasiteetti jaella videota vain rajalliselle määrälle katsojia, joten yritämme pitää lähetyksen bitraten aisoissa, tärkeintähän on toimia pioneerinä eikä se miten se on toteutettu. ;-)

Leffan levitykseen on muutamia p2p-levittäjiä ilmoittautunut, mutta vieläkän mahtuisi mukaan jos tuntuu yhtään asialta joka kiinnostaa.

+/- saldo : 0 |