Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Uusi yritys

PeterBird kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
Eilisessä viimeiseksi versioksi aiotussa dvd:ssä oli ainakin pari tekstien asemointivirhettä, joten uusiksi meni, tällä kertaa lähes vaivattomasti, eli aamulla koneella odotteli uusi versio dvd:stä ja päällisin puolin se näytti toimivankin oikein. Tiedostot odottavat valmiina levyn kulmalle että torrent-jakelijoille aletaan tiedostojen toimittaminen aivan näillä hetkillä, siinä mielessä vaikuttaa huolestuttavan hyvältä tämä tilanne.

Live-streamin lähetys ensi-illasta näyttää taas askeleen helpommalta kun läppäriin kytkettävästä videokamerasta suostui myös mikrofoni välittymään itse lähetyssoftaan, nyt enää jännittää että mitenhän mahtaa 3G verkko toimia ensi-iltateatterin sisätiloissa.

DVD kannet ovat edelleen vaiheessa, tuottaja Rock toivottavasti jo tänään lähettää elokuvatarkastamoon ilmoituksen ja toivottavasti sieltä vastataan kohtuullisessa ajassa että saamme kansiin oikeat tarkastamon tunnukset. Olisi kai pitänyt ymmärtää ilmoittaa koko trilogia yhtenä ryppäänä ensimmäisellä kerralla.

+/- saldo : 0 |