Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ensi-ilta tänään

PeterBird kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
Ensi-iltapäivä, periaatteessa kaikki piti olla valmiina, mutta kyllä sitä kaikenlaista raapimista on keksinyt tähänkin aamuun, etupäässä olen kerännyt elektroniikkaa ja muita releitä mukaan. Viimeksi meni niin viimeisille minuuteille tuon itse elokuvan tekemisen kanssa ettei ehtinyt miettimään että mitähän mahtoi unohtua matkasta, nyt on ollut aikaa pohtia kaikki skenaariot läpi missä voi mennä vikaan. Todennäköisesti en ole sitä oleellisinta vielä keksinyt, mikä vaarantaa koko ensi-illan oninstumisen, mutta siinähän ei sinänsä ole mitään uutta. Katsotaan miten käy.

Jos hyvin käy niin suora lähetys ensi-illasta alkaa StarbaTV:ssä klo 18.45, sisältäen lähinnä johtaja von Bischmannin juhlapuheen ennen elokuvan esittämistä. Klo 19 alkaa elokuvan jakaminen p2p-verkoissa ja saattaapa pienempää XviD-versiota saada ladattua ihan webbisivulta suoraan. Elokuva tulee myös webbisivuille stream-muotoisena, eli sitä voi alkaa katsomaan samaan aikaan ensi-iltayleisön kanssa. Tulkaa toki paikan päälle jos se suinkin on mahdollista.

Tänään oli Kymen Sanomissa isompi juttu tästä koko tuotannosta ja Kymenlaakson Radiossa pyörähti Alex Rockin haastattelu, jota ei vielä tätä kirjoitettaessa näkynyt juttuarkistossa, tiedä sitten tuleeko sinne koskaan (http://lotta.yle.fi/rswebkta.nsf/sivut/ajankohtaista).

Nähdään ensi-illassa.

+/- saldo : 0 |