Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Näkemiin

PeterBird kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
myrkkis2.jpgTämä intensiiviblogi vetelee viimeisiään, riittää tätä blogitusta osaltani toistaiseksi, ehkä palaamme taas jossain intensiivisemmässä tuotantoprosessin vaiheessa taas ihmettelemään miten independent-elokuvaa tehdään vaikeimman kautta. Kiitoksia kaikille lukijoille (teille molemmille) ja kommentoijille (tai kommentoijalle, hahah), tämähän herätti kommenteista päätellen valtaisaa mielenkiintoa tämä kirjoittelu.

Rokkistarba kakkosta pitäisi saada piakkoin Levyvirastosta DVD:nä ostaa, Diggari toivottavasti uusii kakkososan televisioinnin jossain vaiheessa kuluvaa vuotta. Kansainvälistymishanke etenee parhaillaan, katsotaan miten ulkomailla nyhkähtelevä lumipallo ottaa vauhtia, toivottavasti kuitenkin ottaa. Kommentteja olisi tietysti näistä meidän tekeleistä aina kiva kuulla, kakkososaa ei ole muistaakseni juuri millään tavalla meille tekijöille suoraan kommentoitu, pitäisiköhän siitä päätellä jotain? Negatiivinenkin palaute on arvokasta näiden räpellysten kehittämiseksi, joten kertokaa ihmeessä mitä olette olleet mieltä. Jos nyt ei tänne julkisesti niin vaikka sähköpostilla peter.bird@rockstarba.net. Tai anonyymisti starbojen vieraskirjaan. Tai mitä nyt muita viestintätapoja tuleekaan mieleen.

Tuotantowiki täyttyy hurjaa vauhtia uusista ideoista ja käsikirjoituksista, eli jos olet kiinnostunut osallistumaan tällaiseen independent-elokuvien väsäämiseen joko kameran edessä tai takana, tavalla tai toisella niin ota toki yhteyttä, tekemistä taatusti riittää, ehkä joskus jopa hauskaa aikaa ja mukavia tilanteita.

Adios sano Los Retardos.

+/- saldo : 0 |