Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

CD-hylly projekti

EsaJii kirjoitti noin 14 vuotta sitten (3 kommenttia)
En nyt ollut niin innostunut järjestelemään näitä, mutta huone jossa ennen olivat maalataan. Olivat kaikki pienemmissä hyllyissä. Tässä on rock A to Z , proge mukaanlukien. Proge oli jonkin aikaa erillään. Niitäkin on vielä eri paikoissa vähän. Beatles, Jethro Tull, Wigwam, Zappa, Fleewood Mac ja sen mukana brittiblues jokainen erillään vielä. Sekä kitaristit ja klassinen. Koottuna muut tähän jossa on tilaa noin 700 CDlle. Osa alkuperäisiä, osa myytyjen kopioita. Näkyy lähikuvassa Pink Floyd, Pink Fairies ja Pentangle. Koko homma on varastohuoneesa, olivat ennen oleskeluhuoneessa teeveen ja tietokoneiden kanssa. Tossa on työkalupenkki heti vieressä.







+/- saldo : 0 |

  Yeti kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tein samanlaisen hyllykön, 3 kpl:tta. Mutta hyllyjen väli on puolet korkeampi, siis 2 levyä päällekkäin. En siis tehnyt varsinaisesti CD hyllyä, siinä on kirjojakin.

  Ensin lajittelin aakkosjärjestykseen, mutta sitten huomasin, että jotkut levyt jäivät huomiotta. Sen jälkeen lajittelin tyylisuunnittain, näin kun haluaa kuuneella esim progea, niin ne on kaikki siinä samalla alueella. Tai jos haluaa kuunnella 70-heavyä, ne ovat omassa kohdassaan..

  OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuollaisessa hyllykössä levyt säilyy aika näppärästi.Itse en ole viitsinyt tehdä hyllyjä ,vaan olen aina hyllytilan käytyä vähiin hakenut tylsästi Kodin ykkösestä yhden 2 metriä korkean tornin johon mahtuu about 180 normaali cd:tä.Nyt noita hyllyjä on jo 11 vierekkäin.Lisäksi iso läjä levyjä(mm. vinyylit) on kirjahyllyssä.

  Yeti kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt muuton yhteydessä taidan kaipaa vanhat CD-tolpat esiin. Kyhäilin töissä, eihän tossa muuta niin ihmeellistä, mutta noi "banaani" sivut ja niiden 12mm urat. Tässä CNC-kone teki tehtävänsä. 55 kpl:tta uria puolelleen... 2 tolppaa täyttäis ja lopu levyt pahvilaatikkoon.