Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Jotain saa vielä rahallakin

Mahti kirjoitti noin 17 vuotta sitten (0 kommenttia)
Vapaapäivää, oikein kahta tässä vietän. Joku voisi ajatella, että siinähän kerkiää tehdä vaikka mitä. Voisi myös ajatella, että onnenpoika. Eihän tuo ole vapaalla ollutkaan pitkään aikaan. Työtä vaan on paiskinut.
Itse en ole aivan samaa mieltä. Pitkäksi tahtoo aika käydä. Kämpässä on kuuma. Ulkona haisee kusi, niin kuin täällä itäisessä kantakaupungissa on tapana. Musiikkia koitan tehdä. Koko aikaa ei viitsisi kapakoissakaan kulkea, kun siitäkin tulee niin helvetinmoinen morkkis.
Katsoisiko sitä vaikka jonkun Kaurismäen pätkän? Saisin ainakin siitä ahdistuksen kuvauksesta vähän kohotettua itsetuntoani. Pitkän kesälomanikin jälkeen oli mukava palata töihin. Ihminen kun on luotu töitä tekemään. Eri asia on, onko rehellinen työ kannattavaa vai olemmeko me veroja maksavat oikean työn tekijät täysiä idiootteja. Saman rahan, ja vähän enemmänkin voisi saada helpommallakin. Mitä sitten? Mitäpä sillä pätäkällä?
Ostin itselleni ja parille kaverilleni hirmuhintaiset liput brittifutismatsiin ensi talveksi. Liverpoolin porukasta kun tykätään. Joo, maksoivat kolmesataa euroa ja risat kappale. Älytöntä, sanovat monet. Tiedän sen itsekin. Mitä sitten? Niin sanovat myös ne, jotka iltansa ja vapaapäivänsä päätteeksi laittavat muksunsa nukkumaan ja menevät oman puolisonsa viereen ajattelematta oman elämänsä paljoutta sen kummemmin. Viikonloppuna mökille. Tasapainoista elämää ja onnellisuutta. Kaikki kuitenkin sitä haluvat...salaa ainakin. Huolimatta boheemiuden muodista.
Mulla on se futislippu. Onneksi jotain saa vielä rahallakin.

+/- saldo : 0 |