Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Alfa-uros

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (1 kommenttia)
Olin toissa viikolla Kuopiossa yötä niiden mainiossa Scandic hotellissa. Asun mielelläni Scandiceissä, sillä niissä on yleensä Kauppalehti luettavana ravintolassa. Kuopion Scandicissa oli samaan aikaan joku neurokirurgian kokous ja mukana oli aika iso liuta hoitsujakin. Mulla oli päivällä parit palaverit paikallisten asiakkaiden kanssa ja olin jo vähän valmiiksi vihainen kun menin syömään illalla hotellin alakertaan. Ja siinä ruokaillessani sain kuunnella melkein tunnin verran jokun alfauroksen uhoa kun tämä puhui suureen ääneen pöydässään joukolle neitokaisia. Porukka, jossa oli ehkäpä kolme miestä ja iso liuta oikein kauniita hoitajia tai jotain muuta sairaalahenkilökuntaa odotteli seminaarin alkamista ja tämä yksi sitten viihdytti niitä. Sellaista itsekehua harvoin kuulee. Yleisö kuunteli kohteliaasti ja esitti jopa välillä kysymyksiä, vaikka kundin jutut olivat järkyttävää omakehua tyyliin "sitten mua alkoi kohta ärsyttää siinä duunissa ja niinpä mä lähdin heti menemään". Että työmoraalia riittää. Puhui kuulemma myös puhdasta espanjaa ja kataloniaa ja sekös näitä kerttuja kiinnosti. Näytteitä emme kuitenkaan kuulleet.

Olisko sitten ollut yleisön kyllästymisestä tai seminaarin hengestä johtuva asia, mutta kun ruokailun jälkeen maksoin tarjoilijalle 17 euron ravintolakupongilla ja vein sitten lukemani Savon Sanomat takasin paikalleen tiskille, koko tyttölauma seurasi minua katseellaan kuin pontterikenneli.

Riehakas meno jatkui hotellin kerroksissa, missä ilmeisesti otettiin jo pohjia iltaa varten. Kauhea naislaumojen huuto kuului selvästi huoneista käytävälle. Tunnelma oli suorastaan idyllinen. Pihalla roudasi soittolaitteita Telaketju-niminen orkesteri, heillä oli suuri punainen bussi.

Kävin illalla vähän kävelemässä järvenrantaa mutta sadekuurot häiritsivät. Takaisin tullessani koukkasin yökerhon kautta ja sain mukaani pari nuorehkoa hoitajaa. Ilta venähti sen verran pitkäksi, että seuraavana aamuna oli vaikea skarpata. Meninkin asiakkaan luokse vasta 11:00.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minäkin aina Kuopiossa käydessäni koukkaan pari hoitajaa mukaan kerhosta. Oliko ne Satu ja Kyllikki?