Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tallinnassa

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (5 kommenttia)
Käytiin eilen kaverin kanssa hakemassa Tallinnasta normaali syyslasti Superalkosta kun sillä mun kaverin faijalla on uusi farmariauto ja mulla vaan porrasperä. Se olisi kovasti halunnut jäädä Tallinnan yöhön vähän irroittelemaan mutta minä olin tiukkana ja vaadin, että tullaan takaisin illaksi. Ei mulla ole nyt aikaa jäädä mihinkään Tallinnaan bilettämään. Meillä oli etukäteen tehty ostoslistat Superalkon saitin kautta joten siellä varastorakennusten välissä ei tarvinnut juuri muuta käydä kuin maksamassa ja lastaamassa. Viikonvanhan uusikorisen V70:n jouset huutelivat hallelujaa kun lastasimme kahdella eurotonnilla (2000€) viinaa kyytiin. Sitten me kävimme sanomassa "Hei" yhdelle mun tutulle kertulle siinä keskustassa. Sillä on niin nokkelan näköiset sääret ja perse, että on mukava käydä välillä morjestamassa. Että niinkuin ystävyys säilyy. Tämä olisi kovasti halunnut lähteä mukaan Suomeen mutta minkäs teet kun on auton takapenkit kaadettu. Ei sinne ketään sovi, noinkaan ohkaista neitosta. Sovittiin, että se soittelee laivalta kun on tulossa seuraavaksi Helsinkiin shoppailemaan. Lupasin hakea sen vähäksi aikaa mun luokse. Tai vaikka yöksi, jos se haluaa taas jäädä.
Mentiin sillä Star:illa edestakaisin. Saatana, että oli pahaa hampurilaista siellä ravintolassa. Oli kyllä ihan viimeinen kerta kun siellä söin. Tuleekohan ripuli, se oli vielä haalean lämpöinenkin.

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää on tylsää, melkein kuin pätkät Salttuja elämiä Youtubessa.

  Mutta jos sä tästä saat Kicksit, täällä on paikka jonne voi dumpata tarinoita ja joita ei kukaan lue.

  https://www.blogger.com/start


  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, tota, ei edelliset merkinnät olleet niin kehnoja. Jatka semmoista.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joku elää unelmaa. :D

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  2000 e viinaan? Eh, hullua. Oisit antanu mulle, ois menny hyödyllisempään.

  Sunkka kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minäkin olen hakenut kesällä 1500e:n lastin Tallinnasta, tosin häätarkoitukseen. Mukana oli kuoharia ja paljon viiniä sekä sitten tietysti bisseä ja siideriä. Aika paljon jäi yli vaikka 180 sukulaista ja tuttavaa niitä yritti hävittääkin. No, eipä tarvitse käydä Alkossa ihan heti.