Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

London Calling

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (2 kommenttia)
En huomannut eilen kirjoittaa kun olin ulkomailla. Asiakas varasi yhdeksi päiväksi käyttöönsä paikan päällä, soitin parille frendille ja sovittiin että menen edellisenä iltana (tiistaina) iltakoneella mestoille niin ehditään puhumaan bisneksen lisäksi vähän paskaa. Mun piti bunkata toisella näistä kavereista Craven Hillissä, missä sillä on ihan näppärä kämppä ja siinä Craven Roadilla on helvetin monta hyvää ruokapaikkaa, missä ei tarvii turhaan jäykistellä. Suosittelen etenkin intialaisia mestoja. No, toinen kaveri joutu lentämään johonkin Aasian suurasiakkaalleen ja tällä toisella kaverilla oli kämpillään joku kerttu, joka oli alkanut vaikeaksi ja jakoivat siellä lusikoita. Selvis tämäkin vasta siinä kämpän ovella. Tilanne oli ilmeisesti juuri parahiksi alkanut.

Menin lähimpään hotelliin ja löysin ehkä rupuisimman Hilton -ketjun hotellin tähän mennessä, Hilton Hyde Parkin. Englannissahan hotellit taitavat olla järjestetään hirveitä tai aivan perseestä. Kuteet haisi aivan perunakellarilta kun tuolla yön asui, positiivisena asiana mestasta jäi mieleen ainoastaan vastaanoton varsin mehevä italiatar, joka vaati saada tarjoilla aamiaisen vuoteeseen. Ehkäpä paras nauttimani englantilainen (tai pitäisikö sanoa italialainen) aamiainen tähän mennessä.

Mutta niihin työasioihin. Asiakkaan kanssa tavattiin eilen Lord's Cricket Groundilla, missä kausi päättyi tässä äskettäin ja ensi kaudeksi alettiin jo suunnitella sellaista järeämpää mediatempausta. Suomalaisesta saattaa kuulostaa naurettavalta kehitellä kriketin ympärille mediamyllyä, mutta saanen tässä välissä muistuttaa että kriketti on maailman toiseksi suosituin urheilulaji, eli kerää varsin isoa yleisöä. Ja mainoshommassa pyörii rahaa sen mukaisesti. En tässä voi tarkemmin paljastaa minkälaisesta projektista on kyse, mutta päivä istuttiin kentän kenties liiankin modernissa mediacentressä ja osallistujat tuntuivat olevan tyytyväisiä, ensi kaudella on sitten aivan uudet kuviot mediakentässä (jos nyt noiden konservatiivien kanssa voi varsinaisesti asioita hehkuttaa suurina muutoksina, Amerikassa olisi varmasti tehty vielä vähän isommalla mittakaavalla).

Yleisesti täytyy kyllä ihmetellä, että noista briteistä on tullut kyllä lähes oksettavan amerikkalaisia, ollaan niin varovaisia ja ylihuolehtivaisia. "Warning. The elevator doors are now closing. Please avoid smoking." kaikuu kuulutus hississä. Ja pelkoa on ilmassa, lentokentällä on touhu jo aivan naurettavaa, tällä kertaa syynäsivät meikäläisen käsimatkatavaroista hammastahnan, eli onko muoviräjähdettä vai huumetta. Ei sattunut nyt mukaan kumpaakaan. Sitten ollaan vielä niin naurettavasti luokkayhteiskunnan varjossa että pelottaa. Tuolla krikettikentällä oli sellainen jäsenten paviljonki, johon pääsee jäseneksi kunhan ensin hankkii parilta olemassa olevalta jäseneltä suosituksen, sitten joltain ylempien jäsenten neuvostolta suositukset ja malttaa vielä jonottaa 19 vuotta jäsenyyttään. Kaikenlaista sisäsiittoista golf-klubia ja pursiseuraa olen nähnyt, mutta tuo oli kyllä jo aivan naurettavaa. Jäsenenä pääsen sitten test match päivänä paviljonkiin, voin laittaa kultaiseksi maalatun puisen jakkaran osoitettuun paikkaan ja pällistellä sitä peliä sitten sieltä paviljongin suojista. En aio mennä.

Mediacentren linkki.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuskin maltan odottaa missä liukas playboymme seikkailee huomenna. Pakahduttavan jännittävää.

    MissLemon kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Magnus, kriketti on aina ollut yläluokan harraste Briteissä ja verrattavissa hevospooloon tai surullisen kuuluisaan ketunmetsästykseen. Siksi noihin paviljonkeihin ei ole tavallisella pulliaisella mitään asiaa. Kotisoffa on paras paikka seurata krikettiä.

    Hotellien tasosta olen samaa mieltä kanssasi. Kalliita ja siivottomia.