Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Radalla

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Illalla oli vähän levoton olo, joten päätin lähteä baariin, ihan itsekseni tällä kertaa. Pubissa lueskelin päivän lehdet ja nautin muutaman huurteisen. Seuraani lyöttäytyi jotain teatterin väkeä, näyttelijöitä ja teknistä henkilökuntaa ja täytyy sanoa, että niillä on kyllä jotenkin vinksahtanut elämänkatsomus. Tai ainakin erilainen tapa nähdä asioita hieman eri vinkkelistä kuin useimmilla meistä. Juteltiin siinä pubissa aika pitkään ja päätettiin sitten jatkaa juttua yökerhossa, johon suurin osa siitä seurueesta oli väistämättä menossa. En yleensä tarjoa baarissa viinaa kuin aivan lähimmille ystävilleni ja heillekin harvoin, mutta nyt tästä porukasta oli jotenkin niin hyvä fiilis että erehdyin tilaamaan shotteja tarjottimellisia. Ei tässä puhuttu enää mistään sivistyneestä humalasta, kyllä kyseessä oli selkeästi rietas känni. Siinä vaiheessa kun teatterin tytöt alkoivat nuolemaan toistensa puolialastomia vartaloita päätettiin koko porukalla lähteä niiden harjoitusmonttuun jatkoille. Taksiin könytessämme löysin taksin lattialta savukkeen, kyydin pysähdyttyä pistin kääryleen tuleen ja ei se mitään marlboroa ainakaan ollut. Loppuilta ei kehtaa enempää kirjoittaa, voi olla ettei kaupungilla ihan punastelematta tervehditä näiden uusien tuttavuuksien kanssa.

Kaveri soitteli ja kävi hakemassa avaimen kun on menossa Hong Kongiin. Sillä oli joku kerttu kierroksessa ja kotona se oli sanonut lähtevänsä työmatkalle, mutta halusi avaimen mun kämppään sinne Aberdeeniin. "Nu", eli siinä. Tai tämä minun kaveri ei kyllä osaa yhtään kanttonia tai edes mandariinia, mutta tokihan siellä nyt englannillakin jotenkin pärjää. Me ollaan joskus hengailtu siellä mun kämpillä, joten osaa se sinne mennä. Ja oli puhetta, että jos se on siellä vielä mun tullessa niin menen itse hotelliin ja hän maksaa. Ei ollut puhetta, että mihin hotelliin. Vähän kyllä paheksun tuollaista meininkiä, mutta minkäs teet, eipä sitä oikein voi kieltääkään, aikuista ihmistä. Perheellinen mies, perkele. Kyllä se sille vielä kostautuu, ei minun tarvitse näihin puuttua.

Kohta valmistuu ruoka. Kariniemen kanasuikaleita kun ensin vähän käristelee pannulla ja kun ne ovat melkein ruskistuneita kaataa lasin vettä pannulle ja lisää pussin Yaon nuudeleita(vähän rikottuna), pikkuisen mausteita ja lihaliemikuution sekä lorauksen omenalimonadia tai kokista ja sen jälkeen antaa veden imeytyä nuudeleihinja haihtua ja nuudelien vähän ruskistua kanojen kanssa niin ollaan aika lähellä kiinalaisten sapuskoja. Ja se pitää tietysti syödä puikoilla. Tai kiinalaiset eivät laita sitä limonadia sekaan, mutta minä laitan, koska siitä tulee sellainen kiva sokerin makea maku mukaan.

+/- saldo : 0 |