Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Fragrant Harbour

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
The Ritz Carltonin altaalla. Olen pitänyt kiinni siitä, että näiden pitkien lentojen jälkeen on yksi palautumispäivä ennen duuneja. Kello on täällä Hong Kongissa on viisi tuntia edellä Suomea. Ottelen tässä vähän aurinkoa, pulahtelen altaaseen ja lähden sitten iltapäivällä kaupungille. Altaalle tullessa altaanhoitaja tuo pulloveden ja pyyhkeen, mutta tämä vesi maistuu kyllä ihan kamalalta.
Tämä vanha Ritz on sikäli tuttu hotelli, että olen ollut täällä parissa konferenssissa The Harbour Roomissa ja asunutkin pari kertaa aikaisemmin. Rasittavana piirteenä voi pitää sitä, että varsinainen aula on vasta jotain kolmannessa kerroksessa ja sinne pääsee vain hissillä. Aulassa pitää siis käydä vaihtamassa hissiä kun tulee kerroksesta. Mulla on deluxe peak view huone eli vuorelle päin. Ensi vuonna Kowloonin puolelle valmistuu uusi Ritz.
Illalla on tarkoitus tavata pari kaveria Lan Kwai Fongissa joka on länkkärien eli länsimaalaisten suosima baarikeskittymä. Kaverit halusivat nimenomaan sinne, itse en siitä niin perusta. Pelkkiä kännisiä ausseja ja brittejä, ehkä muutama saksalainen. Toivottavasti saan puhuttua ne ympäri, että mennään sentään Findsiin syömään. Saa sielläkin viinaa ja kaikenlisäksi kotoista Kossua. Voihan sieltä jatkaa sitten alas kadulle baariin.

+/- saldo : 0 |