Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Stanley

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (1 kommenttia)
ByNight.jpgAamulla huomasin, että paidankauluksen sisältä puuttuu se muovilipare, joka pitää kauluksen kärjen suorassa, se sellainen valkoinen muovipuikko missä lukee Burberry tai minkä merkkisiä paitoja sitä nyt käyttää ja joka pitäisi ottaa pois ennen pyykkiä tai se hukkuu muuten pesukoneessa. Niin sellainen puuttui, oli ilmeisesti lähtenyt pesussa irti. No onneksi näissä vähän paremmissa hotelleissa on pikkutakkitelineellä tai jossain aina niitä varapuikkoja ja homma oli kunnossa. Normaalisti suosin sellaisia paitoja, joissa on napit kauluksen alla ja silloinhan sitä muoviliparetta ei tarvitse mutta mukaan matkalle oli tullut muutama näitä napittomia.
Mutta eilen oltiin yhden kaverin kanssa Stanleyssä. Se on sellainen idyllinen kylä saaren toisella puolella ja siellä on aikamoinen torimeininki joka päivä. Paikalliset ja turistit ovat siellä kilpaa ostelemassa rihkamaa. Heli osti jonkun käsilaukun ja huivin ja sen jälkeen käytiin rannassa syömässä. Se joi siiderin joten mulle jäi sitten ajaminen paluumatkalla. Tällä kaverillani on avonainen Audi TT ja se oli kyllä ihan kiva ajaa, katto alhaalla tietysti.
Huomenna pitää lähteä takasin Suomeen muutaman työasian takia. Ja mikä ettei, lokakuun lopulla hotellit ovat 1,5 - 2 kertaa kalliimpia kun normaaliaikana. Tämä johtuu siitä, että suuri osa maailman maahantuojista lähettää ostajansa Kanttonin messuille ja ne ovat ihan tässä lähellä. Monet ostajat käyvät myös Hong Kongissa matkan aikana tai ainakin lentävät tätä kautta ja siksi myös lentojen hinnat ainakin Finnairilla kaksinkertaistuvat messujen aikaan. No, minä lennän vastaan joten pääsen normaalihinnoilla, mutta näyttää siltä, että marraskuussa pitää tulla takaisin. Kämppä meni kaupaksi ja pitää käydä vielä hakemassa omia kamoja pois sieltä. Se hurvittelijakaverini lähti naisensa kanssa kotiin eilen ja kävinkin illalla hakemassa joitain tavaroita jo pois sieltä. Olivat siivonneet lähtiessään ihan hyvin, ei valittamista.
Kuva huoneeni ikkunasta illalla.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ...puuttuu se muovilipare

    Osanottoni elämän vastoinkäymisisä, joista varmaan sitten selviät, en tainnut lukea loppuun.