Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Piilopirtti

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Aasian suunnalta kun palaa kotiin niin laittaa heräämään aamuisin niin pirun aikaisin. Hyvä näin, tänään onkin taas vähän erilaista ohjelmaa.

Meillä on kaverin kanssa vuotuinen traditio vetäytyä syksyn tullen muutamaksi päiväksi ulkosaaristoon, missä tällä kaverilla on sellainen askeettinen piilopirtti. Kivisellä luodolla ei sitten juuri muuta olekaan. Evääksi vähän viinaksia ja jotain yksinkertaista safkaa. Muutama päivä yleensä pämpätään ja parannetaan maailmaa. Tämä on kai enimmäkseen sellainen riitti itselle, jolloin nollataan kaikki niskaan kertynyt paska ja avarretaan taas omaa ajattelua analyyttisemmaksi. Joskus työuran alkuvuosina huomasin että nopeasti alkoi tulemaan liiaksi sellaista turhaa rutiinia siihen miten töitä tuli tehtyä ja kaverin kanssa todettiin että nyt pitää lähteä vähän pohtimaan uusia tuulia. Hommasta tuli sitten perinne, ei ole tainut jäädä kertaakaan tämä syksyinen reissu väliin, tosin joskus on pitänyt tilata yhteyslaiva viemään meidät luodolle merenlahtien jäätäessä niin ettei saanut enää pienempää jollaa jäissä kulkemaan.

Tämän vuoden sessioon on taas varauduttu, laukku odottaa sängyllä pakattuna, kohta lähdetään kunhan kaverin lento ulvahtaa kiitorataan hetkenä minä hyvänsä. Eli Magnus on sitten niin etäällä sivistyksestä kaksi tai kolme päivää ettei edes blogia sieltä voi kirjoittaa. Tai voisi muttei halua.

+/- saldo : 0 |