Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Scandic Rosendahl

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (1 kommenttia)
Kauppalehdessä oli juttua hävikistä ja samalla sivulla raivostuttava blogijuttu. Piti kaivaa tiistainen Stadari esiin, blogijutussa viitattiin siihen.

Olin tiistaina Tampereella yötä Scandic Hotel Rosendahlin 30-vuotisjuhlassa. Tai itseasiassa olin kirjoilla Scandic Cityssä, koska se on hiljattain remontoitu ja huomattavasti asiallisempi (sekä kalliimpi) hotelli kuin Rosendahl. Rosendahlissa asuessa minulle on toistuvasti osuneet huoneet, joissa vessan lavuaari ei vedä kunnolla.
No, nyt minut oli jostain ihmeellisestä syystä kuitenkin kutsuttu mukaan 30-vuotisbileisiin. Juhlat olivat siis tiistai-iltana, mutta koska mulla oli eilen illalla yhdet toiset bileet, en ole ehtinyt kirjoittaa. Tampereelta läksin ajamaan kotiin heti, kun alcotesterini näytti nollaa. Ja kodin kautta suoraan avajaisiin...
Mutta Tampereella, Pyynikinharjun kupeessa Rosendahlissa: Olivat palkanneet juontajaksi Janne Porkan. Niille, jotka eivät muista kyseistä herraa, muistutan, että hän juonsi vuosia Onnenpyörää. Janne itsekin tunsi tarpeelliseksi muistuttaa asiasta heti juontopuheensa alkajaisiksi. Ja oikein huolella. Minusta on kiva kuunnella taitavia stand up koomikoita kuten André Wikström. Janne ei ollut lähelläkään. No, mulla on hyvä pokerinaama ja aika luonnollisen oloinen hymy, vaikka kuinka kokisi myötähäpeää.
Paikalla oli myös erittäin pätevä jazz-orkesteri, joka soitti monta settiä, Kivikasvojen show sekä tuttuja kasvoja politiikasta. Juhliin oli panostettu. Ruokaa ja juomaa oli tarjolla oikein kunnolla. Oli jopa katettu teemallisia seisoviapöytiä, joissa oli mm. 80- ja 90-lukujen sapuskoja. Lisäksi julistettiin Rosendahlin uuden nimikkodrinkkikisan voittaja. Sponsored by Absolut Vodka.
Kirjoitan huomenna siitä blogijutusta. Nyt nukkumaan, että jaksaa viikonlopun riennoissa.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Juu, Andre on hauska. Eihän ne suomenkileiset osaa olla Spedeä ja Simoa hauskempia.