Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

tuli lunta

EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tuli semmoinen yli 15cm. Lapset on pois koulusta ja katosi jo eilen kavereiden luokse, on sellainen "snow day" kun ihan pikkuisten vanhemmat ottaa lomapäivän.

Pomo käski yrittää tulla töihin. Kun juon toisen kupin teetä, lapioin vähän ja katson jos pääsen mäkeä ylös. Töissä pitäisi sitten olla neljään, kun siihen mennessä on aurattu moottoritiet ja muutkin. Moottoritie tosin on hankala, kun siinä ei ole enää mitään reunoja minne vetää jos on ongelma. Ei edes rengasrikon takia aina pääse tieltä pois. Tilapäisen ongelman takia tehtiin vanhasta neljästä kaistasta viisi, mutta aika kapeata kaistaa. Tällaisella kelillä tosi hankala pysyä kaistallaan.

Luisetelemme siellä kesärenkailla. Alueella ei edes myydä talvirenkaita. Maasturiin selaiset ehkä saa, mutta ei nastoilla.

****

No niin, ulkona oleva auto on kaivettu lumikinoksesta. Meillä on kolme autoa. Ajattelin ajaa sillä. Asumme omakotialueen päätien ja sivutien kulmassa. Ei edes päätietä ole aurattu, yleensä siihen ei kulu tällaista yli 12 tuntia. Maasturi-isät ajoivat töihin, maasturi äidit kai aerobiciin tai muuhun harrastukseen. Ne joilla ei ole pikkuskidit kotona, josta siis juttuni alkoi.

Odotan. Kyllä sinne töihin vielä ehtii.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    pissapoika jäässä, täällä ollaan duunissa
    suolaa suolaa enemmän suolaa sanoi Onni klovni ja meidän tielaitos
    tein labrassa omatekoista ikkunanpesunestettä

    iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä se oli tämä hoono soomi-puhuva fakiiri Kronblom, joka suolaa lisäsi Sirkus Papukaija-ohjelmassa joskus 60-luvulla.

    EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    thanks, niin oli