Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kaverini BjörnC

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Mulla on ollut aika lailla kiireitä tässä viimeaikoina eikä ole ehtinyt paljoa kirjoitella. Tammikuussa on taas paljon duunia konsulteille kun kvarttaalit pitää saada kuntoon ja kasvua tietysti hinnalla millä hyvänsä. Onneksi olen ehtinyt myös viettää vapaa-aikaa. Kuukausi sitten kävin Ranskassa.

Kaverini, kutsutaan häntä tässä nyt vaikka BjörnC:ksi vaikka onkin kaverien kesken ihan Nalle vaan, kutsui minut tammikuun puolivälissä katsomaan ostamaansa käytettyä 57-jalkaista Swania Ranskan Rivieralle, aika lähelle Nizzaa. Asui kuulemma siellä jonkun kertun kanssa. Hän uhosi purjehtivansa veneen Suomeen keväällä, että voisi kesällä sitten käydä sillä vaikka Tallinnassa ja Hangossa ja muuta. Kävin sitten lyhyellä viikonloppureissulla moikkaamassa häntä ja sitä kerttua, joka oli joku paikallinen piukkabody. Ihan kiva vene, 17,5 metrinen valkoinen pietarsaaressa valmistettu arvovene. Oli lämminvesilaitteistot ja kaikki elektroniikka, mitä kuvitella saattaa satelliittinavigaatioista HD taulutelevisioon. Minä sain asua viikonlopun perähytissä kun isäntäväki kuherteli "Omistajahytissä" tai Varustamoluokassa, niinkuin BjörnC asian hauskasti ilmaisi. Ihan jees, patonkipohjainen aamiainen kannella, vaikka olikin vähän vilpoisaa. Ei Rivieralla talvella mikään lämmin ole.
BjörnC:llä oli Gantin beiget overdyed twilli farkut joissa oli leveä ruskea Tommy Hilfigerin Chunky wax-nahkavyö sekä Tommy Hilfigerin 80's two ply-kankainen vaalea punavalkoruudullinen kauluspaita jonka päällä oli Gantin puhtaanvalkoinen neulepaita, jalassa kalliit purjehduskengät. Vaalea asukokokonaisuus sopi hyvin hänen ruskettuneelle iholleen ja vaaleaan hulmuavaan, hieman ylikasvaneeseen tukkaansa. Oliko tyttö käskenyt hänen ottaa raitoja vai oliko BjörnC itse keksinyt ne? Illalla Nalle käytti Chateau Lafon-Rochet-punaviinipäissään valkoista kipparinlakkia, mutta se oli kuulemma vitsi. Enpä tiedä oliko vitsi, nimittäin panin merkille, että se oli teetetty E.R. Wahlmanilla Sofiankadulla.
Kävimme illalla bilettämässä myös läheisessä Benetti-jahdissa. Siellä oli muutama julkkiskin mukana, muttei siitä sen enempää, nimittäin kokkelia tuntui kuluvan aika hyvään tahtiin ja muutamat shampanjat nautittuamme päätimme lähteä takaisin Nallen veneelle. Nallella oli muutama hyvä jazztupakka ja meillä olikin varsin hauskaa kun hän esitteli minulle koostamiaan purjehdusDVD:itään.
Maanantaiaamuna lensin takaisin Suomen lämpimään talveen. Ja sitä lämpöä on riittänyt edelleen.

+/- saldo : 0 |

  MissLemon kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "BjörnC:llä oli Gantin beiget overdyed twilli farkut joissa oli leveä ruskea Tommy Hilfigerin Chunky wax-nahkavyö sekä Tommy Hilfigerin 80's two ply-kankainen vaalea punavalkoruudullinen kauluspaita jonka päällä oli Gantin puhtaanvalkoinen neulepaita, jalassa kalliit purjehduskengät. Vaalea asukokokonaisuus sopi hyvin hänen ruskettuneelle iholleen ja vaaleaan hulmuavaan, hieman ylikasvaneeseen tukkaansa. Oliko tyttö käskenyt hänen ottaa raitoja vai oliko BjörnC itse keksinyt ne? Illalla Nalle käytti Chateau Lafon-Rochet-punaviinipäissään valkoista kipparinlakkia, mutta se oli kuulemma vitsi. Enpä tiedä oliko vitsi, nimittäin panin merkille, että se oli teetetty E.R. Wahlmanilla Sofiankadulla."

  Härre gyyyd... Terkut Börrelle matkaemäntä Tarja Loposelta.


  iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole ennen näitä "Magnumin" juttuja lukenut. Nyt luin, koska oli vähän lyhyempi tarina.
  Mietin vain, notta onko totta vai jonkun moista virtuaalijutskaa...Kieltämättä Chateau Lafon-Rochet maistuisi myös mulle....

  harmaa kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Palasokeri-blogien kuningas on palannut. Mahtavaa.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvää settii. Tosin Hilfiger on vähän köyhäilyä.