Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Maaliskuussa

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Frankfurt65.jpgKoko maaliskuu meni työmatkalla Hong Kongissa. Tai ei ihan kokonaan, kävin nopeasti Frankfurtissa yhdessä konferenssissa alkukuusta. Rasittava kahden hotelliyön matka pistokeikkana Hong Kongista Lufthansalla. Frankfurtissa oli kirsikkapuut tai mitä ne nyt oli, jo kukassa ja melkein yhtä lämmintä kuin Hong Kongissa. Hong Kongissa taas oli aika kylmää koko maaliskuun.
Frankfurtissa kävimme syömässä Römer Pils Brunnenissa, joka on viehättävä kaljaravintola varsinaiselta ostoskadulta Zeililtä parin korttelin päässä Töngesgasse 1:ssä. Erittäin hyvät Metsästäjänleikkeet eli Jägerschnitzelit ja hyvää paikallista olutta. Sen jälkeen oli hyvä mennä hotelliin köllöttelemään mahan viereen ja katselemaan saksaksi dubattuja elokuvia ja ohjelmia. Aikaeron vuoksi otin tällä pikkureissulla aika rauhallisesti eli pelkkää konferenssia, ruokailu ja nukkumaan. Aamulla heräsin aikaisin ja kävin aamulenkillä ja pitkällä aamiaisella. Olen ajatellut ostaa Frankfurtista työkämpän, mutta tällä kertaa en ehtinyt käydä kaselemassa yhtäkään paikkaa. Ehkäpä ensi kerralla. Ja toistaalta hotellissa on kyllä paljon helpompi asua kun aamiainen on aina katettu valmiiksi.
Nyt olen kuitenkin taas takaisin Suomen keväässä ja on paremmin aikaa kirjoitella blogia. Eli päivitetään tätä nyt hiljalleen.

+/- saldo : 0 |