Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tyhmät ihmiset

EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten (3 kommenttia)
En oikein tiedä miten tyhmiä normaalit ihmiset ovat, mutta aika tyhmiä.

Esimerkkejä.

Työpaikan ruokalassa oli joku pomotyyppi, nainen, tarjoamassa ruokaa. Ihmiset tulevat joko tarjottimen kanssa tai ilman. Jokaiselta hän kysyi tuleeko se "here or to go". Sen näkee siitä tarjottimesta, niille joilla ei ole tarjotinta annetaan styroksiboksiin.

Ostin ruokakaupassa kahvin. Rouva myyjä tuntui kokemattomalta, mutta ei se nyt niin vaikea al ole myydä kahvia ja painella nappeja kahvinkeittimistä. Siellä on korttisysteemi. Kymmenen kahvia ostettua saa ilmaisen. Annoin kolme korttia. Voiko nää leimat yhdistää. Yhdistää? Outo käsite hänelle. Selostin. Laskette leimat ja pistätte kaikki leinat samaan korttiin ja yhden uuden sitten tästä tänäpäisestä.

Palvelualalla järki pelaa hyvin, jos on kokemusta. Eikä kai liikaa ikää. En tiedä missä iässä se kalkkeutuminen tulee.

+/- saldo : 0 |

  harmaa kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Osa ehkä on intohimottomuuden tuottamaa henkistä poissaoloa. Ihminen joka ei saa, osaa, kykene tai osaa olla täysillä mukana tekemisissään saattaa käyttäytyä tyhmästi yksinkertaisesti koska ei ole koko kapasiteetillaan läsnä.


  Sunkka kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla oli ameriikkalainen tähtihetki New Yorkissa Vapaudenveistoksen lautalla 2002:
  Juotiin siinä kokikset avovaimoni kanssa laivan kansibaarissa ja menin hakemaan lisää. Odotin jonossa tovin ja kun pääsin vuoroon, nostin muovituoppini (kertakäyttötuoppi) tiskille ja sanoin: "Can I have another Coke, please?" Myyjäpoika kääntyi toisen tarjoilijan puoleen ja kysyi: "Do we do re-fills?" johon toinen vastasi "No". "Sorry, we don't do re-fills" se sanoi minulle ja jäi jumittamaan ja tuijottamaan ohitseni tyhjyyteen. Parin sekunnin päästä siirsin tuoppia 10 cm tiskillä ja päästin siitä irti toistaen kysymykseni. Sitten tuli kokis ihan normaalisti.
  Siinä vaiheessakin jo ihmetytti, mutta sitten kun valmiiksi laskettu pieni kolikkonippu ei kelvannut koska mukana oli 5 sentin kolikkoa ja muita pieniä "Sorry, we don't accept that", johon vastasin "this IS american money" ja piti kaivaa isompia kolikoita jonon kasvaessa takana, alkoi ihan oikeesti vituttaa...

  EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sunkka, New York ei ole tavoiltaan ihna sama kuin muu osa maata. NY ja Kalifornian kun jättää pois, siitä väliltä löytyy se oikee Amerikka.

  Mutta tyhmyttä taas on tasaisesti kaikkialla.