Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Divarissa

EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten (1 kommenttia)
Olimme menossa toiselle paikkakunnalle, tuttu paikka, jossa on kirjakauppa joka ostaa lähes kaiken. Veimme mukana 6 laatikollista kirjoja, CD:itä ja muuta roinaa. Niillä taitaa olla tapa ostaa kaikki tällaisissa tilanteissa. Näkevät että ihmiset haluavat päästä roinasta eroon. Osa taitaa mennä roskalavalle tai annetaan pois köyhille tai kenelle nyt sattuu. Saatiin noin 200 dollaria. CDt toi eniten.

Nyt on kevyt olo. Olen melkein immuuni ostamaan uusia kirjoja ehkä kuukauteen. Jossei nyt joku dekkari satu käteen. Kesä kuuluu dekkareille. Kaupassa on vanhaa tavaraa ja osin uutta. Mukaan tuli James Bondin kirjoittama lintuopas, 38 vuotta vanha painos. Ian Fleming tunsi kirjan, se oli hänen hyllyssään.

Eli voin nyt sitten vaikka mennä selaamaan kirjakauppaan huoletta. Pikkasen hyllytilaa on kotona. Voin jopa lukea kappaleen ihan kaupassa. Kotona on pino alettuja jotka luulen lopettavani. Noin kymmenen talvella hankkimaani kirjaa meni divariin, osasta vain eka kappale luettu. Tiesin etten pääse niissä kovin pitkälle.

Kirjasto on vähän eri juttu. Kirjastokirjoissa on pikkasen kiire lukea neljässä viikossa, en viitsi sen pidempään uusia. Lainaan vain semmoiset kirjat jotka tiedän lukevani. Kirjaston CD:t on aika tavalla käyty läpi. Automatkoja varten siellä on CD muotoisia kirjoja joita on silloin tällöin lainattu. Jostain syystä en halua maksaa enempää kuin 25 dolllaria kirjasta, olipa se äänikirja tai teksti. Bestselleri äänikirjana maksaa enemmän. Ja downloadit nekin aika paljon, siksi en ole hankkinut iPodia. Kun liikun ulkona, kuuntelen ulkoisia ääniä. Voin lukea jotain lehteä, mutta en kuuntele ulkona musiikkia.

Kotikaupungissa, niin miljoonakaupunki kuin onkin, en ole löytänyt paikkaa kipata kirjoja paitsi keräykset, joissa ne otetaan ilmaiseksi ja myydään kerran vuodessa.

No niin, kirjakaupassa oli uusi lintuaiheinen kirja, kaksi kappaletta hyllyllä. Jospa odottaisi viikon pari 20% alennusseteliä.


+/- saldo : 0 |

    harmaa kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itse möin toissakesänä yli sata CD:tä huuto.netissä ja tänä kesänä on taas läjä mennyt. Mitkä eivät kahdessa viikossa mene kaupaksi heitän roskiin. Eipä noita hankkiessa tullut mieleen millainen ympäristörasite on kyseessä.