Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ohje MMS->Blogi viestien lähettämiseen

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (4 kommenttia)
Tässä oikein monimediaesityksenä kuinka S60 puhelimella voit lähettää tänne Sokrun blogiin MMS viestejä (vain kuvaviestit tuettuna toistaiseksi, ehkäpä videoviestien tukea joskus tulossa). Tässä siis miltä tuo prosessi näyttää 6220 luurissa, pääosin toimintojen pitäisi olla kuitenkin samoja nykyaikaisissa luureissa.

Mene Valikkoon -> Asetukset -> Puhelinasetukset -> Yhteys -> Verkkokohteet -> Internet. Valitse normaalisti käytettävä operaattorin internet-yhteysprofiili ja valitse Valinnat -> Järjestele -> Kopioi toiseen kohteeseen.

Kopio uudeksi MMS asetukseksi. Mene tämän jälkeen MMS profiileja ihmettelemään, listasta pitäisi löytyä juuri kopioimasi profiili. Avaa se.

Uudelleennimeä profiili esim. "SokruMMS" nimiseksi. Muokkaa kohtaan "aloitussivu" osoite http://mms.palasokeri.com


Tämän jälkeen uusi MMS profiili on valmis, tämä vaihe tarvitsee tehdä siis vain kerran eikä riko mitään olemassa olevia asetuksia.

Mene Viestit toimintoon, valitse "Valinnat" ja "Asetukset" ja "Multimediaviesti"

Valitse multimediaviestien lähetys käyttämään äsken luotua SokruMMS profiilia.

Aloita viestin kirjoittaminen normaalisti, lisätäksesi viestiin otsikkokentän avaa taas "Valinna" -> "Viestin otsikkokentät" ja valitse "Aihe" päälle.

Kirjoita viesti, vastaanottajan numero on PIN koodisi jonka löydät täältä sokrun sivulta "Oma weblogisi" kohdasta. Otsikoksi blogiviestin otsikko ja tekstiksi mitä nyt varsinaiseen blogiviestiin haluat sanoa. Lisää viestiin kuva "Valinnat" -> "Lisää sisältöä".
Kun tekele on valmis voit lähettää sen normaalisti, operaattorisi datayhteyttä käytetään viestin lähettämiseen joten se maksaa juurikin sen verran kuin viestin kokoisen datapaketin lähettäminen sopimuksellasi maksaa, tästä ei veloiteta sokrun päässä mitään palvelumaksuja.

Huom! Kun olet lähettänyt sokruun viestisi, kannattaa mennä taas multimediaviestien asetuksiin ja valita profiiliksi alkuperäinen MMS asetus takaisin, muuten et todennäköisesti pysty automaattisesti vastaanottamaan mms-viestejä puhelimellasi (mistä voi toisinaan olla etuakin).

Tämä ohje on testattu ainakin E90, 6220 ja parilla muulla mallilla, tosin vain Elisan liittymällä. Kertokaahan jos ilmenee ongelmia.

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuossa on aika monta vaihetta. Jos mulla olisi tekstiviestit käytössä, olisi helpompi lähettää ne sulle ja sinä sitten postaat.

  Mutta meillä tekstiviestipaketti on erikseen joka kuu.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, tuo on tarkoitettu enempi kokeilunhaluisille kuin kaikille sopivaksi palveluksi. Screenshottien määrä ehkä hämää, kyseessä on kuitenkin loppujen lopuksi varsin yksinkertaiset toimenpiteet.

  MissLemon kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on Nokian 6233 ja enkä päässyt alkua pidemmälle. Pitäisiköhän toi SokruMMS törkkästä omiin palveluasetuksiin, koska eihän tuo mun fööni anna suorittaa tuota kopiointiosuutta?

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaikista yksinkertaisin tapa saada tuo toimimaan on muokata nykyistä MMS-rohviilia niin että lisää sinne kotisivun (vai olikohan se "aloitussivu") osoitteeksi http://mms.palasokeri.com
  mutta tuossa tosiaan tulee sellainen ongelma ettei pysty vastaanottamaan normaaleja MMS viestejä jos tuo asetus on päällä, siksi tässä esiteltiin tämä hieman monimutkaisempi tapa luoda uusi profiili (eli saman asian ajaa myös uuden luominen tyhjästä jos kopiointi ei onnistu, asetukset vaan pitäisi olla samat kuin alkup. mms-asetuksissa (pl. tuo mainittu aloitussivun osoite).