Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kotiintulo

EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
Olen ollut hereillä ainakin 20 tuntia. Odottelen tässä poikaa vielä kotiin. Meni tyttönsä kanssa jonnekin, tyttö ajoi.

Oli kuitenkin erilainen kotiintulo. Ajoin 16 mailia lentokentältä pojan kanssa. En oikeen jaksanut innostua kotikaupungista matkan jälkeen. Suomessa ollessa oli 11C välillä, täällä oli tullessa 35C ainakin. Kuitenkaan en tahtoisi kylmyyteenkään. Joku vaihtoehto ehkä löytyy, kenties Minnesota tai Wisconsin. Jälkimmäisessä asuin 5 vuotta. Ihan kivat melko pitkät kesät, ei näin kuumat. Saa liikkua luonnossa koko kesän. Meillä päin ollaan ilmastoinnin vankina sisällä ainakin kaksi kuukautta.

Muuten taas kaikki tuntui tutulta ja maan tavat olivat tuttuja, joten asiat pelasivat helpommin matkustaessa. Maata ei siis tartte vaihtaa.

Reaktioni oli erilainen kun tuli tyhjään taloon, muut olivat matkalla. Kuitenkin juuri tämän kokemuksen jälkeen muuttaisin pohjoisempaan kolmen vuoden päästä kun tyttömme lopettaa tämän koulun.

Ihmeellisiä nää tottumukset ilmastoon ja maisemaan. Suomessa tosin tunsin maisemat tutuksi, muta bongarina linnut olivat varsin eksoottisia, varsinkin laulut. Opettelen niitä sitten paremmoin ennen ensi matkaa.


+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Heh, satoi yöllä, laski aamulla 23 C asteeseen. Ulkona voi jopa kävellä vähän.