Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Maalla ja kaupungissa

EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
Missourissa on kaksi suurta kaupunkia, St Louis ja Kansas City. KC on ollut suosittu COPS sarjan jaksoista. Kovasti onkin rikosta, vaikka siellä ei slummeja olekaan. Semmoista on Missourissa, jossa huumetehtaita on kohta joka trailerissä.

Mutta maaseudulla on muuten aika erilaista. Missourissa oli aikoinaan orjuutta. Maaseutu edelleen kuin osa etelää. Kai tuolla Arkansasin rajalla oli jopa puuvillapeltoja joskus. Kaupungit taas ovat enemmän pohjoisen osia. Tai länttä, tai Midwestiä.

Olin ajelemassa maaseudulla 100 mailia tai päälle. Paluumatkalla kävin kahdellakin huoltoasemalla. Toisesta piti ostaa pahaa kahvia. Molemmissa soi kantri. Troy on juuri ison kaupungin asikaupunkien ulkopuolella. Kyllä sieltä teinit johonkin peliin tai konserttiin pääsee, jos on auto. Luulen että Troyn high schoolin football tiimi on jotain sellaista kuin The Trojans. Miksei olisi? Autoja rassataan ja deittaillaan siihen tyyliin, eletään vielä American Graffiti aikaa. Mikä ihmen urbaani musiikki? Never heard of it.

Kaupungissa

Tai siis paremminkin esikaupungissa. Palasin reissulta ja menin ruokakauppaamme. Siinä on iso ruokakauppa ja 6 pienmpää liikehuoneustoa. Yksi on tyhjillään ja mainos ikkunassa: 5 mailin säteellä155 000 ihmistä, keskiarvotulot per perhe $97 500. Malla on taatusti tulot pienemmät, paitsi maanomistajilla.

+/- saldo : 0 |