Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

US Roadtrip : Hazleton - Youngstown

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
P1010227.jpgKlo 08.30 matka jatkuu, aamiainen Dunkin' Donutsissa (voitaikinaan leivottu bagel pihvillä ja munalla ja ämpäri kahvia). Toistaiseksi positiivisin elintarvikelöytö on Diet Dr Pepper, täyttä aspartaamikusta, mutta eurooppalaiseen makuun ei niin yli-imelä kuin alkuperäinen siirappi. Interstatea jatkettiin Appalakkeja viistäen, Youngstownista haettiin cooler ja jäitä juomille, tosin piiskaavasta helteestä taittuu pahin terä ilmastoidussa autossa istuen.

Clevelandissa käytiin ihmetellemässä kaupungin autioutta, sunnuntaina tuntui olevan läpeensä kuollut paikka, joten tyydyttiin ajelemaan sillat läpi ja käännyttiin kohti Chicagoa. Lounas/päivällinen Taco Bellissä, ei mitään erityistä mainostettavaa kokemuksesta. Clevelandista lähtiessä lämpöä +36 C, pelkkä ikkunan avaaminen tietullia maksettaessa täyttää auton tukahduttavan kuumalla ilmalla.

Illan hämärtyessä tyydytään jäämään South Bendiin, noin 100 mailia itään Chicagosta. Viimein löydettiin noita paikallisia kuponkiuutisia, mistä lappuja saksimalla löytyy järkihintaisia majoituksia suht näppärästi, nyt majoituttiin Quality Inniin $54,95 + verot max 4.henk/huone/yö. Edullinen hinta alkoi näkymään laadussakin, mutta vielä ihan kohtuullisesti siivotun huoneen tuolla sai, kyseessä oli ilmeisesti muinainen Holiday Inn ketjun motelli, joka ränsistyessään oli nimeä vaihtamalla jatkanut elinkaarta remontoimatta. Hintaan kuuluneesta aamiaisesta iso plussa, kohtuullisen monipuolinen ja laadukas kattaus kaiken kaikkiaan.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jossei muuta löydy, McDonalds on aamulla auki, muista ei niin tiedä. Jos meinaan motellissa on vain kahvia.