Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

South Bend - Chicago

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
P1010252.jpgJetlagin mainingeissa herätään ajoissa ja suunnataan kohti Chicagoa sateisessa säässä, eikä ennuste lupaa päiväksi juurikaan parempaa. Chicagoon saavutaan keskelle aamuruuhkaa kun matkalla vaihtuu aikavyöhykekin tuntia myöhemmäksi. Kurvaillaan ydinkeskustaan auto parkkiin bensamittarin soitellessa ehtymisen ääniä. Seikkaillaan Chicagon keskustaa ristiin rastiin, varsin edustava aamiaispaikka Corner Bakery tarjoaa retken toistaiseksi maukkaimman evään, Bakery paninin savukalkkunasta, pekonista, juustosta ja tomaattisiivuista. Myös retken ensimmäinen oikeasti toimiva wlan-yhteys löytyy samaisesta kahvilasta, wi-fi hotspot tuntuu olevan kovasti ylimainostettu juttu tässä maassa, verkkoja kyllä löytyy, mutta yhteydet toimii miten sattuu jos ylipäätään toimivat.

Chicago yllätti positiivisesti siisteydellään ja leppoisalla sykkeellään, varmasti mielenkiintoinen kohde viivähtää joskus pidempäänkin. Roadtripin ehkä suurimpia haasteita taitaa ollakin jakaa ajankäyttöä niin että matka taittuu, mutta ehtii kuitenkin näkemään matkan varrella muutakin kuin interstateja. Maalaiselle Chicagon erikoisinta antia olivat keskustan teiden päällä risteilevät junaradat, ei ehkä kaikkein ilmeisin vaihtoehto järjestää raideliikenne kaupungin ydinkeskustassa.

Lounas/päivällinen Hootersissa, arvotaan pilvisessä säässä että lähdetäänkö järvelle uimaan vai keula kohti etelää, jälkimmäinen optio tuntuu järkevämmältä kun ajettavaa vielä vähän riittää. Route 66:ta mukaillen sahataan parhaillaan kohti Springfieldiä, liekkö siinä liepeillä päättyisi tämän päivän urakointi (paksissa 30 pack olutta, ei tosin tietoa siitä että mahtaako siinä olla juurikaan prosentteja kun ovat jotenkin ahtaalla näiden alkoholilainsäädäntöjensä kanssa näillä seuduilla).

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No, löytyikö Homer Simpson ja atomivoimala Springfieldistä?

    Ainoa turistikohde siellä: Presidentti Lincolnin museo.