Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Miami, OK - Amarillo, TX

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
P1010459.jpgMiamissa majoituttiin Holiday Inn Expressiin kun oli poikkeuksellisen edullinen kupongilla ($79 veroineen). Majoittautumisen taso nousi entisestään, pari vuotta vanha motelli/hotelli oli varsin hyvässä kuosissa uima-altaineen ja kuntosaleineen. Oklahomassa alkoi näkymään selvemmin taloudellisen taantuman vaikutukset seudulle, matkan varrelle osui aika paljon suljettuja huoltamoja, hotelleja ja ravintoloita. Holiday Innissä taisi lisäksemme olla yksi asiakas kun noin klo 19 tienoilla suoritimme majoittumista. Aika surullista.

Matkassa ryvettyneet ruumiit virkistettiin uimalla ja kuntosalilla, edelleen omalla porukalla, eli muita ihmisiä ei henkilökuntaa lukuunottamatta hotellilla näkynyt.

Illallisella törmättiin ensimmäisen kerran Oklahoman jyrkkään alkoholilainsäädäntöön, Stonehill Grillissä kieltäytyivät myymästä olutta ja pienellä wikipedia-tutkimuksella viisastuttiinkin sen verran että jos osavaltiossa ei nyt sentään täysi kieltolaki ole päällä niin ei ole kaukanakaan siitä. Kaupoissa saa myydä alle 3,2% juomia, tätä tiukemmat liemet pitää ostaa arkena viinakaupasta ja lämpimänä. Lisäksi päihtyneenä julkisesti esiintyminen on rangaistavaa, samoin avoimien alkoholijuomien löytyminen autosta. Eivät nämä kiellot yllätyksenä tulleet, ei vaan muistanut kesken matkan että missä osavaltioissa homma oli näin ahdasmielistä (= Oklahoma ja Kansas).

Walmart Supercenterissä käytiin keskellä yötä ihmettelemässä valikoimaa ja palattiin lepotilaan. Miamista startattiin seuraavana aamuna kohti uutta vapaamielisempää osavaltiota. Texasista haarukoitiin realistiseksi tavoitteeksi Amarillo, keidas keskellä Texasin preeria.

Matkalla käytiin Oklahoma Cityssä kurvailemassa lyheyesti, ei tehnyt autossa istuen sellaista vaikutusta että olisi jääty ihmettelemään oletettuja nähtävyyksiä vaan käväistiin pelkästään Buffalo Wild Wingsissä lounaalla, onhan matkassa kuitenkin kanansiipien extreme-harrastajia. Uhkaa tulla näistä blogijutuista lista hotelleista ja ruokapaikoista, mutta eipä täällä roadtripillä päiväohjelmassa juuri muuta pyöri ja tarkoitus olisi näiden blogimuistiinpanojen pohjalta kirjoitella ehkä kattavammin aiheesta (tai niistä muista).

Lämmintä riittää maantiellä, huiput +37 C. Ensimmäinen major-luokan vastoinkäyminen oli tapahtua keskellä tietyömaan ohitusta letkassa ajaessa kun edellä ajaneen rekan alta putkahti reilu metrinen pala rekan rengasta, betoniseinien välissä väistäminen on mahdotonta ja yliajamalla kolautti varsin jämäkästi pohjaan. Toistaiseksi ei ole havaittu kuitenkaan isompia vaurioita autossa. Kuponkiuutisten ohjaamana poimittiin motelliksi Fifth Season Inn, $43 veroineen. Osoittautui tähän mennessä karuimmaksi kokemukseksi, periaatteessa kuitenkin ihan asiallisesti siivotut kiinteistöt elivät arviolta vuotta 1972, silloissa asussaan ja remontoimattomana. Televisiossa oli sentään värit. Olisi ollut uima-allasta ja jacuzzia, mutta uima-altaan harmahtava, läpinäkymätön vesi ei houkutellut puljaamaan.

Illallisella käytiin Outback Steak Housessa, erittäin positiivinen kokemus, palvelu oli äärimmäisen nopeaa ja ystävällistä, hinnat kohtuulliset ja ruoka (= pihvit) erinomaista.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin se pihvi oli Teksasin puolella? Teksasissahan täytyy syödä pihvi.

    Niissä hotelliketjuissa on huoneessa oman ketjun luettelo. Kokemuksella tiedän että jos kaupungissa ei ole Super 8 ketjun motellia tai vastaavan ison ketjun motellia, sinne ei pidä muuhunkaan motelliin yöpyä.