Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Amarillo – Flagstaff

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
P1010515.jpgPari tuhatta mailia ajettu. Satelliittiradio on muuten kova juttu, ollaan muutama päivä nyt selattu tarjontaa ja kanavien rullailu päättyy useimmiten Boneyard kanavalle, tukkaheviä ja ysärimetallia. Kyllä toimii.

Amarillosta startattiin aamutuimaan pidemmälle siirtymälle kohti Grand Canyonia. Arizonan puolella alkoivat maisemat muuttumaan jo selkeästi aavikoisemmiksi ja hieman ennen Flagstaffia havupuisiksi. Aika äärimmäistä. Saman päivän aikana ajettiin parin aikavyöhykkeenkin yli, nyt ollaan jo 10 h Suomea jäljessä, joten aikaikkuna soitella kotiinpäin on varsin kapoinen. Lämpöennätys +38 C alkaisi jo riittämään pohjolan asukille, mutta ilmeisesti voipi helposti odotella yli 40 asteen lämpötiloja.

Flagstaff vaikutti mukavalta “pikkukaupungilta”, mutta oli toivottaman täynnä jonkin opiskelijatapahtuman takia ja kaikissa h/motelleissa täyttä tai aivan täyttä. Kuponkiuutiset lakkasivat pätemästä ja hinnat pompsahtivat muutenkin, pienen pyöriskelyn jälkeen päädyttiin Day's Inniin, $125. Perustason huone, perustason puitteet, pihan kohtuullinen uima-allas vähän lievitti “pettymystä”. Aamiainen oli kyllä niukin “deluxe” mainostamisesta huolimatta, alkaa jo tässä vaiheessa tökkimään sokeridonitsien, vaahtokarkkimurojen, siirappivohveleiden ja marmelaadipaahtoleipien tankkaaminen aamutuimaan.

Flagstaffissa käytiin italialaisessa ravintolassa, jonka nimeä ei nyt muista, mutta oli erinomaiset ruoat, erinomainen palvelu ja kohtuulliset hinnat. Tuntui olevan myös muiden suosiossa, pöytiin jonotettiin pihalta alkaen. Ja tarjolla oli viimein salaattia, alkaa vihannekset ja hedelmät maistumaan kun niitä ei ole oikein missään tarjolla.

+/- saldo : 0 |

    mie kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Satelliittiradiosta löytyy kuulemma kanava, josta kuuluu pelkkää Elvistä :-)