Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kingman - Hoover Dam - Las Vegas

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
100_0821.jpgVerkkaisen aamun jälkeen lähdettiin ajelemaan Boulderin kautta Las Vegasiin, motellilla pari natiivia varoitteli padon ympärillä olevista rakennustöistä, mitkä saattaisivat ruuhkauttaa liikennettä. Eivät ruuhkauttaneet, ainakaan lauantaina aamuvarhaisella. Ennen patoa on turvatarkastus, emme ilmeisesti herättäneet tarpeeksi huomiota kun ohjattiin suoraan tarkastuksen ohi.

Turvatarkastukset jatkuivat padolla, vierailijakeskukseen ja voimalaitokseen ei pääse kulkematta lentokenttämaista turvatarkastusta lävitse. Käväistiin turistikierroksella ($11) katsomassa simppeli ylistysvideo, padon alla tutustumassa periaatteeseen miten vesi virtaa ja voimalaitossalissa katsomassa generaattoreita. Kokonaisuutena Hoover Dam on kyllä mykistävä kokemus, mutta enempi saa oikeastaan irti käppäleimässä padon yli mennen tullen kuin tuosta opastetusta kierroksesta.

Boulderista lohko punaisena Las Vegasiin, Boulderissa olisi ollut tekojärven ympärille muodostunutta rantalomailutoimintaa, mutta pilvinen sää veti enempi ajamaan suoraan Vegasiin.

Vegasiin saavuttiin sateessa, ajettiin Strip läpi ja Imperial Palace hotellimme löytyi Stripin keskivaiheilta, ajettiin porttikongista parkkitaloon, sisäänkirjautuminen ja huoneet 17. kerroksesta. Ei mikään superöky-hotelli, mutta ajaa asiansa, $54/yö/huone on ihan käypä hinta sijaintiin nähden.

Maalaiselle jyrkkä kokemus oli marssia parkkitalosta koko kasinon, hotellin ostoskeskuksen (!) ja muun sirkuksen läpi vastaanottoon aivan kylmiltään. Muutenkin tässä Las Vegasin järjettömyydessä on käsittelemistä, todennäköisesti on parempi että palaan aiheeseen mahdollisesti myöhemmin kun kaikki nämä mittakaavaerot ja suhteellisuudentajuttomuudet saa jäsennettyä päässään.

Vegasissa pelataan matkakassaa sileäksi pari päivää, siksi tämä päivittäinen blogin päivitysrutiini saattaa olla vähän katkonaista.

+/- saldo : 0 |