Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Autojuttua taas

EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
Olen jo 14 kesää ajanut samaa reittiä töihin. Talvella saa vaihdella reittiä vähän, kelin mukaan.

Osaan siis reitin aika hyvin ulkoa. Yksi ainoa paikka on sellainen hankala, että ei tiedä millä kaistalla oliis. Jos liikenne on raskasta, en pääse vasemmalta kaistalta helposti takaisin oikealle, kun sen jälkeen pitäisi poistua moottoritieltä. Mutta siinä on oikealla hankala ramppi. Tie kulkee katutason alapuolella keskikaupungilla. Tunnelimainen, tai kouru. Ramppi on aivan liian lyhyt, ja siinä saa aina tapella rampilta moottoritielle pyrkivien kanssa. Nopeus on sellainen 90km/h, eikä siitä yleensä voi paljon muuttaa, hiljennellä. Kun liikenne on tukossa ja matelee, on oikeastaan helpompi päästää rampilta pyrkivät yksitellen joukkoon.

Ihan viime aikoina olen löytänyt tien keskikaupungin läpi, jolla vältän koko ongelmarampin. Mutta kun pääsen kadulle jonka varrella tehtaamme on, saan ajaa sitä sitten noin 3km, ja siinä on aina kymmenen rekkaa peruuttamassa tien poikki tai jotain. Lisäksi sekosin moottoritien ali kulkevaan liikenteeseen sotkuisen liikennevalojen sarjan takia. Siitä ei ota pirukaan selvää kartalla tai GPS laitteella, tarttee vain kokeilla joka vaihtoehtoa.

Hankalan rampin oudoin piirre on että se loppuu paikkaan jossa ei pääse muualle. Tai siinä on reunalla metri asvalttipintaa, ja sitten betoniseinä. Jos on rengasrikko, ei voi vetäytyä sivulle ajaessa tätä puolen kilometrin matkaa kourussa.

+/- saldo : 0 |