Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Las Vegas

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
P1010726.jpgToinen päivä Vegasissa. Monorail kulkee näppärästi Stripin “takapihalla” pohjois-etelä-suunnassa, ostettiin päiväliput ja ajeltiin ensin katsomaan vanhempaa osaa Stripistä, sieltä takaisin etelään ja käveltiin takaisin hotellille. Las Vegas show:t maksavat haarukassa $39,95 – $112, budjettimatkailija valitsee tietty halvimman. $45 hintaan löytyy Stratospherestä American Superstars show, illallisbufffetti ja pääsylippu Stratospheren torniin ihmettelemään iltamaisemia. Show on ihan kohtuullinen kokoelma tähti-imitaatioita (Elvis, Britney Spears, joku kantrihäiskä, Carrie Underwood ja Michael Jackson), mutta jotenkin olisi odottanut vielä hierotumpaa kokonaisuutta, tässä oli ehkä hivenen väsähtänyt meininki vaikka oli arvostelumenestystäkin kerännyt. Ehkä johtui tuosta kantrisaasteesta.

Turruttavan buffetin jälkeen ajeltiin hissillä tornin laelle, tornista avautuu hulppeat näkymät yli Las Vegasin yön. Stratospheren tornissa on myös pari kieputinta, jotka vievät matkaajat reunan yli huvipuistotyyliin sekä tornin laella spaceshot -tyyppinen laite kipuaa yli tuhannen jalan korkeuteen. Jäi kokeilematta, syyksi voidaan kirjata vaikka täysi vatsa ja väsymys.

Buffetista sen verran että ehdittiin vierailun aikana ruokailemaan sekä brunssia että illallista buffetissa ja suurena riskinä on että rautaisen itsehillinnänkin omaava syyllistyy ylensyöntiin, vaikka sitten pelkästään terveellisestikin syöden. Meininkiä voisi verrata kai näihin itämeren risteilijöihin (muiltakin osin kuin pelkästään buffettia koskien), mutta olisi kovasta vähättelyä, sanotaan vaikka että itämeren risteilijöillä pelataan paikallisliigassa ja Vegas on se sikailun mestaruusliiga.

Stratosphereltä ajeltiin taksilla vanhaan Vegasiin, sieltä löytyi maailman suurin TV, LG:n rakentama matriisi kokonaisen kadun kattona. Esitykset pyörii tasatunnein, kadulta sammutetaan muut valot ja katossa näytetään muutama minuutti videota, puoliltaöin viimeisessä esityksessä näytettiin Kissiä.

Taksilla takaisin keskustaan, pelattiin ylimääräiset pelimerkit pois huomattavasti hiljenevässä Vegasin yössä, sunnuntai-maanantai ei selkeästi ole kovinkaan vilkasta aikaa verrattuna edelliseen yöhön.

+/- saldo : 0 |