Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Las Vegas – Barstow

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
22082009017.jpgBlogi vähän pomppii noiden mobiiliblogitusten takia, koittakaa pysyä mukana. Nämä pidemmät stoorit tulee siis päivän parin viiveellä kunhan näitä ehtii kirjoittelemaan.

Brunssibuffetin kautta kaarrettiin naiset outlettiin ja lentokentälle vaihtamaan rengasta tai autoa. Vuokraamon tiskillä oli huomattavasti lyhyempi jono kuin lauantaina, manageria kutsuttiin hätiin ja “dangerous dangerous” oli tuomio renkaan vaurioista, autoa vaihtamaan alakerran halliin. Heppu kuittaa Chryslerin sisään, tyhjennämme matkatavarat kärriin ja toiselle luukulle odottelemaan uutta autoa. Toinen heppu kertoo että minivanit on loppu, odotellaan puolisen tuntia ja paikalle kaartaa sama Chrysler huolimattomasti pestynä, alkuperäisellä vaurioituneella renkaalla. Vielä kehtaavat pokalla sanoa että “on vaan samanvärinen”. Pyydetään “upgrade” SUViin kun sellainen kököttää valmiina hallissa. Upgrade osoittautuu lieväksi pettymykseksi, Toyotasta puuttuu satelliittiradio (ei enää Boneyardia), ulkolämpömittari, ajotietokone ja huippukätevä “ruuma”, eli matkustaman lattian alla oleva säilytystila penkeille, penkkien ollessa ylhäällä ko. ruumaan mahtuu puolet matkatavaroista (tai kaljaa) piiloon. Noh, Toyotan ehdoton plussa on 270 hv V6.

Haarukoidaan nopeasti että Death Valleyn kierroksesta tulee päivän ylimääräinen lenkki ja päätetään lähteä suoraan kohti Los Angelesia. Illan hämärtyessä jarrutellaan Barstowiin, missä majoitutaan vaihteeksi Day's Inniin ($64), montaakaan vaihtoehtoa ei paikkakunta tarjoa. Aamulla edessä lyhyt pyrähdys Los Angelesiin.

+/- saldo : 0 |