Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hollywood

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
P1010815.jpgLos Angelesin järkyttävän savusumun ja aamuruuhkan läpi suoriuduimme pienen hapuilun jälkeen observatooriolle, mistä näkyy koko LA ja Hollywood-kyltti näppärästi. Päällimmäisen järkytyksen aiheuttaa kuitenkin tuo aivan älytön savusuvu, joka peittää käytännössä koko keskustan alueen alleen niin että kaikki yli kilometrin päässä näkyvä on ruskeanharmaan verhon peitossa. Itse observaatiolta aukeavat näkymät ovat kyllä vaivan arvoiset vaikka ajeltiin muutaman kerran vauhtia hakien kun navigaattori oli aivan kujalla osoitteiden kanssa.

Lounaalle kurvattiin puolivahingossa Hollywood Boulevardille, tietolähteidemme mukaan Sunset Strip jatkuisi suoraan samaiselta kadulta, mutta pienen opiskelun jälkeen selviää että Sunset Strip on siis enempi viereisen Sunset Boulevardin luonteva osa. Pikaisella suunnittelulla päätetään jäädä Hollywoodiin yöksi, ajellaan muutaman motellin kautta ja päädytään reilun parin sadan dollarin majoituksista puolivahingossa Guest Inniin, majoittuminen maksaa Sunset Boulevardilla $125 ja ollaan aivan pelipaikoilla, esim. Kodak tai kiinalaiseen teatteriin on matkaa muutama sata metriä. Itse motelli on hieman epämääräisen oloinen, mutta erittäin siisti, voi suositella vaikkei tuota millään hakukoneella tainut löytyäkään.

Tarkoitus oli lähteä käymään Los Angelesin keskustassa, mutta metroasemaa etsiskellessä meidät “kaapataan” kiertoajelulle ($15, norm. $39, taantuma on Hollywoodissakin), mikä oli ehdottomasti hintansa väärti, varsin rääväsuinen standup-koomikko ajelutti pari tuntia ympäri Hollywoodin nähtävyyksiä ja muisti pilkata Doctor Philiä.

Kaliforniassa ovat meiningit muuttuneet autoilun osalta, interstatella ajetaan viittä kaistaa, kaista tai pari on varattu kimppakyydeille, pahimpaan ruuhka-aikaan pitää olla kolme tai enemmän matkustajaa autossa että noille kaistoille on asiaa, ruuhkahuippujen ulkopuolella riittä kaksi tai enemmän. Silti ajeltiin etupäässä tyhjillä kaistoilla neljän hengen porukalla, ei taida oikein kimppakyyteily kiinnostaa vielä täälläpäin. Bensa yli 3 dollaria, huiput $3.16.

Illalla käytiin vielä syömäilemässä italialaisessa ravintolassa skientologien kirkkoa vastapäätä Hollywood boulevadilla, vähän rähjäisen oloinen mesta mutta erinomainen ruoka, niin salaatit kuin pizzatkin.

+/- saldo : 0 |